Margrietstraat 71
winkelruimte

5731 BN MIERLO

Margrietstraat 71

verhuurd

Bekijk alle foto's (8)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 300 m²

Omschrijving Margrietstraat 71

Locatie
Deze voormalige Rabobank ligt op een prominente hoeklocatie Dorpstraat/Margrietstraat in hartje centrum van Mierlo. De buurman van het object betreft de Hema en tegenover, aan de Dorpstraat, zijn onder andere Plus supermarkt en Bruna gesitueerd. Aan de Margrietstraat is het onlangs gerenoveerde winkelcentrum Den Binnen gelegen met onder ander de Albert Heijn en Lidl supermarkt. Het centrum van Mierlo kenmerkt zich als een compact boodschappencentrum, goed bereikbaar, uitstekende parkeervoorzieningen en met een volledig winkelaanbod. De gemeente Mierlo telt een kleine 15.000 inwoners. Ook de inwoners van het op steenworpafstand gelegen Brandevoort komen hier hun dagelijkse boodschappen doen.

Object
De rechthoekige commerciële ruimte ter grootte van circa 300 m² bvo is op dit moment nog ingericht als kantoor (ex-Rabobank) maar kan zowel dienst doen als winkelruimte en/of als dag horeca. De entreepartij aan de Margrietstraat bestaat uit automatische deuren en een tochtsluis. Aan de achterzijde bevinden zich de toiletten en de bevoorradingsdeur die uitkomt op de achtergelegen parkeerplaats. De hoeklocatie met haar vele raampartijen geeft het object een enorme attentiewaarde met hoogwaardige uitstraling.

Parkeren
Zowel voor de deur aan de Margrietstraat, als aan de achterzijde van het object zijn gratis parkeerplaatsen voorhanden; in het gehele centrum van Mierlo is overigens voldoende parkeergelegenheid.

Opleveringniveau
De ruimte wordt in huidige staat inclusief alle aanwezige installaties opgeleverd. Huurder is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van deze installaties. Op één draagmuur na, gesitueerd aan de achterzijde van het object, zijn alle binnenwanden eenvoudig te verwijderen.
Lees meer

Kenmerken Margrietstraat 71

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
300 m²
In units vanaf
300 m²
Verkoopvloer oppervlakte
300 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
800
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum, in woonwijk
Lees meer