Maurick 1
kantoorruimte

5261 NA VUGHT

Maurick 1

verhuurd

Bekijk alle foto's (23)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 291 m²

Omschrijving Maurick 1

Locatie
Op een nostalgische plek aan de Dijk van Maurick is het historische landhuis genaamd Huis Muyserick gelegen. De omgeving kenmerkt zich door het prachtige groene landgoed, waar ook het bekende Kasteel Maurick is gelegen. Als je het terrein op komt rijden is, net als vanuit de kantoorkamers, het groene uitzicht fenomenaal!

Het centrum van Vught is - door de komst van een loopbrug over de A2 - met 5 minuten loopafstand te bereiken en het centraal station van Vught ligt op slechts 10 minuten loopafstand. Door de aanwezigheid van de op- en afritten van en naar de A2 op slechts 2 autominuten afstand, is de bereikbaarheid per auto zeer goed te noemen.

Object & oppervlakte
Deze bijzondere plek en het gebouw kennen een lange historie; het zou al aan het eind van de dertiende eeuw in gebruik zijn geweest als jachthuis van kasteel Maurick en later als woning. Sinds 1995 is het gebouw echter in gebruik als kantoorruimte.

De entree op de begane grond geeft toegang tot de royale ontvangsthal waaraan de gemeenschappelijke keuken grenst, evenals de gemeenschappelijk te gebruiken vergaderruimte die middels een kosteloos reserveringssysteem te reserveren is.

Door het gehele gebouw zijn kantoorkamers gesitueerd die verhuurd zijn aan verschillende soorten bedrijven waardoor er een leuke werkomgeving is ontstaan met veelal zakelijke dienstverleners.

De thans voor verhuur beschikbare kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van circa 133 m², dit is inclusief toebedeling algemene ruimte.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de kantoorruimte is zeer volledig en onder andere voorzien van:
- vloerafwerking (tapijt);
- wand- en plafondafwerking (stuc);
- plafondverlichting (led en TL);
- verwarming middels radiatoren;
- te openen ramen;
- toegangssysteem middels tags.

Huurprijs
€ 2.000,00 per maand*, te vermeerderen met BTW.
*de genoemde maandhuurprijs is inclusief servicekosten die op basis van werkelijk verbruik jaarlijks wordt verrekend. De leveringen en diensten van de servicekosten zijn op aanvraag bij ons kantoor beschikbaar.

Parkeren
Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden.
Lees meer

Kenmerken Maurick 1

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
tot 1906

Kantoorruimte

Oppervlakte
291 m²
In units vanaf
291 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Ja

Buitenruimte

Ligging
Landelijk gebied
Lees meer