Molenstraat 11
winkelruimte Te huur

5341 GA OSS

Molenstraat 11

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (3)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 140 m²

Omschrijving Molenstraat 11

Locatie
Onderhavige ruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Oss. In de directe omgeving bevinden zich fraaie winkels van exclusieve herenkleding Wolf en exclusieve dameskledingzaak Flow, IJssalon Venzia (Alessandro), koffiespeciaalzaak Espresso Enzo en lunchzaak Lekker Vertrouwd. De locatie is als zodanig goed en sfeervol te noemen. De locatie recht tegenover de entree van het voormalige winkelwarenhuis V&D waarmee recent met de sloop is gestart, is TOP! Met de ontwikkeling van het Walkwartier (www.walkwartier.nl) komt deze winkel straks recht tegenover de ingang van dé ontmoetingsplek 'Het Warenhuis' te liggen en zal de locatie nog beter worden.

Object
De voor verhuur beschikbare bedrijfsruimte heeft op de begane grond een oppervlakte van circa 140 m² en een beloopbare kelder van circa 24 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de staat waarin de ruimte zich bevindt op de ingangsdatum van het huurcontract.

Parkeren
Aan de Molenstraat zelf zijn openbare (betaalde) parkeerplaatsen en het parkeerterrein Anton Jurgensplein is op circa 100 meter gelegen.

Bestemming
Het pand is gelegen in het bestemmingsplan Centrum- Oss-2013 en heeft hierin de bestemming Centrum - Kernwinkelgebied en als zodanig bestemd voor detailhandel, horeca tot en met categorie 3 en publiekgerichte dienstverlening. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Molenstraat 11

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1945 tm 1959

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
140 m²
In units vanaf
140 m²
Verkoopvloer oppervlakte
140 m²
Verdiepingen
2
Frontbreedte
1100
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer