Neutronenlaan 56
Bedrijfshal

5405 NH UDEN

Neutronenlaan 56

verhuurd

Bekijk alle foto's (13)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2002
Oppervlakte 65 m²

Omschrijving Neutronenlaan 56

Locatie
Onderhavige bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw dat gelegen is op bedrijventerrein "Loopkant-Liesent" in Uden. Dit bedrijventerrein kenmerkt zicht door de mengeling van kleine en (middel)grote bedrijven alsmede diverse perifere detailhandelsbedrijven zoals Pronto Wonen, Swiss Sense, Karwei Bouwmarkt en de Boerenbond. Nabij het object bevindt zich de Industrielaan, welke het bedrijventerrein ontsluit. Vanuit de Industrielaan is via de N264, de A50 Nijmegen-Eindhoven binnen enkele minuten te bereiken.

Object
De bedrijfsunit die te huur wordt aangeboden heeft de navolgende indeling:

Begane grond
Entree middels loopdeur en overheaddeur, meterkast met eigen nutsaansluitingen, bedrijfs-/opslagruimte, toilet en trapopgang naar eerste verdieping, in totaal groot circa 65 m².

Eerste verdieping
Via trapopgang te bereiken (betonnen)verdiepingsvloer, hal, twee kantoorruimtes, kantine voorzien van keukenblok, in totaal groot circa 65 m².

Opleveringsniveau
De op de begane grond gelegen bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer (epoxy grind afwerking), handmatig bedienbare overheaddeur en toiletruimte. Verwarming geschiedt middels een luchtverwarmer, alsmede cv-ketel met radiator en de ruimte is voorzien van een brandslanghaspel, rookmelder en tl-armaturen.

De kantoorruimte op de verdieping is voorzien van laminaatvloer en deels tegelvloer, systeemplafond met inbouwarmaturen,
en kantine voorzien van keukenopstelling. De beide kantoorruimtes zijn voorzien van airco-units welke om niet ter beschikking worden gesteld.

Parkeren
Direct voor de deur zijn voldoende gemeenschappelijke parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Loopkant-Liessent' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijventerrein' met functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2' en als zodanig uitsluitend bestemd voor bedrijven in de milieucategorieën 2, 3.1 en 3.2. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Neutronenlaan 56

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2002
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
84 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
65 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, pantry, verwarming, kamerindeling

Bedrijfshal

Oppervlakte
65 m²
Vrije hoogte
300
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Bouwhoogte
300

Kantoorruimte

Oppervlakte
65 m²
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer