Nieuwe Emmasingel 24
winkelruimte Te huur

5611 AM EINDHOVEN

Nieuwe Emmasingel 24

€ 82.000,- p/j

Bekijk alle foto's (13)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 2011
Oppervlakte 241 m²

Omschrijving Nieuwe Emmasingel 24

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is gelegen in het EMMA District en maakt daarmee onderdeel uit van het kernwinkelgebied van Eindhoven. Emma District staat voor winkelen in een prettige sfeer mede door de combinatie van moderne en klassieke architectuur, de historische Admirant en de Blob.

Toonaangevend in het centrum van Eindhoven en als entree van het winkelgebied Emma District is de Blob, een vooruitstrevend gebouw aan de Emmasingel in hartje Eindhoven waar Sissy Boy haar brandstore heeft gevestigd. Emma District vormt de verbinding tussen enerzijds de winkelgebieden Piazza en de Vrijstraat en is evenwijdig gelegen aan De Demer. In het EMMADistrict zijn thans de VUE Bioscoop en een scala van gerenommeerde retailers gevestigd, zoals onder andere Ace & Tate, boekhandel Van Piere, My Jewellery, Mr Brown optiek & coffee, Prénatal, het Polestar belevingscentrum, Simon Levelt, Purdey, Miele experience center, Mood Streetfood et cetera.

Object
De winkelruimte is gelegen tegenover publiekstrekkers als boekhandel Van Pierre en My Jewellery. Met een oppervlakte van circa 241 m² en een frontbreedte van circa 8 meter maakt het de winkel geschikt voor diverse branches. Laden en lossen kan gedurende de venstertijden via de expeditie-gang aan de achterzijde.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep met toilet en pantry-opstelling, voorts een representatieve entree en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
Er zijn diverse mogelijkheden voor betaald openbaar parkeren, onder andere in de onder het winkelcomplex gelegen Admirant parkeergarages en de nabij gelegen parkeergarages Mathildelaan en Witte Dame.

Aanvaarding
Per direct.

Bijzonderheden
De winkelruimte beschikt over een eigen aansluiting voor water en elektriciteit waarvoor de huurder zelf een overeenkomst met een leverancier kan afsluiten.

Voor een aantal collectieve zaken zijn servicekosten van toepassing, die afhankelijk zijn van de grootte van het gehuurde. Huurder voldoet een voorschotbedrag op jaarbasis, waarbij er per jaar een finale afrekening zal worden opgesteld op basis van de werkelijke gemaakte kosten. Een uitgebreid overzicht van de van toepassing zijnde services kunnen wij u aanreiken.

Ook voor promotie is sprake van een collectiviteit, waarbij iedere huurder in de vorm van een voorschotbedrag bijdraagt in de kosten en exploitatie van onder andere bloembakken, bewegwijzering, reclamezuilen, vlaggenmasten, kosten centrummanagement, feestverlichting, promotionele evenementen et cetera.
Lees meer

Kenmerken Nieuwe Emmasingel 24

Overdracht

Huurprijs
€ 82.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2011
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Winkelruimte

Oppervlakte
241 m²
In units vanaf
241 m²
Verkoopvloer oppervlakte
241 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer