Nieuwe Emmasingel 92
winkelruimte

5611 AM EINDHOVEN

Nieuwe Emmasingel 92

verhuurd

Bekijk alle foto's (10)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 2011
Oppervlakte 233 m²

Omschrijving Nieuwe Emmasingel 92

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is gelegen in het EMMA District en maakt daarmee onderdeel uit van het kernwinkelgebied van Eindhoven. Emma District staat voor winkelen in een prettige sfeer mede door de combinatie van moderne en klassieke architectuur, de historische Admirant en de Blob.

Toonaangevend in het centrum van Eindhoven en als entree van het winkelgebied Emma District is de Blob, een vooruitstrevend gebouw aan de Emmasingel in hartje Eindhoven waar Sissy Boy haar brandstore heeft gevestigd. Emma District vormt de verbinding tussen enerzijds de winkelgebieden Piazza en de Vrijstraat en is evenwijdig gelegen aan De Demer. In het EMMA District zijn thans de VUE Bioscoop en een scala van gerenommeerde retailers gevestigd, zoals onder andere Ace & Tate, boekhandel Van Piere, My Jewellery, Mr Brown optiek & coffee, Prénatal, het Polestar belevingscentrum, Simon Levelt, Purdey, Miele experience center, Mood Streetfood et cetera.

Object
De commerciële unit is op de kopse kant gelegen van het Vrijstraat blok direct nabij het Philips Museum en de winkels van Purdey, Livera, Vitamine Store en Simon Levelt. Mede door de ligging op de kopse kant en met vloeroppervlak van circa 138 m² op de begane grond en circa 95 m² op eerste etage maakt het voor diverse doelgroepen geschikt. Laden en lossen kan gedurende de venstertijden via de voorzijde.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt, waarbij de bestaande afbouw en inrichting eenmalig 'om niet' aan huurder wordt overgedragen. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep met toilet en pantry-opstelling, voorts een representatieve entree, trapopgang en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
Er zijn diverse mogelijkheden voor betaald openbaar parkeren, onder andere in de onder het winkelcomplex gelegen Admirant parkeergarages en de nabij gelegen parkeergarages Mathildelaan en Witte Dame.

Aanvaarding
In nader overleg, doch korte termijn.

Bijzonderheden
De winkelruimte beschikt over een eigen aansluiting voor water en elektriciteit waarvoor de huurder zelf een overeenkomst met een leverancier kan afsluiten.

Voor een aantal collectieve zaken zijn servicekosten van toepassing, die afhankelijk zijn van de grootte van het gehuurde. Huurder voldoet een voorschotbedrag op jaarbasis, waarbij er per jaar een finale afrekening zal worden opgesteld op basis van de werkelijke kosten. Een uitgebreid overzicht van de van toepassing zijnde services kunnen wij u aanreiken.

Ook voor promotie is sprake van een collectiviteit, waarbij iedere huurder in de vorm van een voorschotbedrag bijdraagt in de kosten en exploitatie van onder andere bloembakken, bewegwijzering, reclamezuilen, vlaggenmasten, kosten centrummanagement, feestverlichting, promotionele evenementen et cetera.
Lees meer

Kenmerken Nieuwe Emmasingel 92

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 25,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2011
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
233 m²
In units vanaf
138 m²
Verkoopvloer oppervlakte
138 m²
Verdiepingen
2
Horeca toegestaan
Ja

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer