Orseleindstraat 34e
Bedrijfshal

5346 SL Oss

Orseleindstraat 34e

verhuurd

Bekijk alle foto's (7)
Soort Bedrijfshal
Oppervlakte 145 m²

Omschrijving Orseleindstraat 34e

Locatie
Vlakbij het centrum van Oss en nabij de rondweg De Singel ligt dit kleinschalige bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit zes bedrijfsunits met gemeenschappelijk voorterrein. Hier zijn thans onder andere de Dierenambulance, Peter Loeffen en Detail Creations gehuisvest.

Object
De geheel zelfstandige bedrijfsunit van circa 145 m² kunnen wij voor de verhuur aanbieden. De ruimte is voorzien van een inbouwkantoor en toiletruimte.

Opleveringsniveau
De unit is voorzien van een grote (handmatig bedienbare) overheaddeur (4 meter breed en 3,60 meter hoog), betonvloer, TL-armaturen, gasheater, toilet met voorportaal en fonteintje, pantry en meterkast (tussenmeters), krachtstroomaansluiting (3x35 ampère), persluchtleidingen. Door de aanwezigheid van een lichtstraat in het dak en ramen in de voorgevel heerst er een prettige werkomgeving.

In de bedrijfsruimte is een nette kantoorunit gerealiseerd voorzien van systeemplafond met TL-inbouwarmaturen.

Parkeren
Op het gezamenlijke binnenterrein zijn enkele parkeerplaatsen gesitueerd. Aan de openbare weg zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden.

Bestemming
De bedrijfsunit is gelegen in het bestemmingsplan 'Midden-Noord-Oss-2012' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf' en is als zodanig bestemd voor bedrijven die voorkomen in de categorieën 1 en 2 van de milieuzoneringslijst.

N.B. Auto gerelateerde bedrijven zoals werkplaatsen en/of verkoop van auto's, koeriersbedrijven e.d. zijn mede gelet op de bestemming, de beperkte parkeervoorzieningen en de omliggende woningen niet gewenst.
Lees meer

Kenmerken Orseleindstraat 34e

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 185,00

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Bedrijfshal

Oppervlakte
145 m²
In units vanaf
145 m²
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, toilet, pantry

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer