Orseleindstraat 34F
Bedrijfshal Te huur

5346 SL Oss

Orseleindstraat 34F

€ 675,- p/m

Bekijk alle foto's (8)
Soort Bedrijfshal
Oppervlakte 110 m²

Omschrijving Orseleindstraat 34F

Locatie
Vlakbij het centrum van Oss en nabij de rondweg De Singel ligt dit kleinschalige bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit zes bedrijfsunits met gemeenschappelijk voorterrein. Hier zijn thans onder andere de Dierenambulance, ABC Store 2 Oss, Tante Sannie Foodtruck en Schminck gehuisvest.

Object
Een geheel zelfstandige bedrijfs-/opslagruimte van circa 110 m².

Opleveringsniveau
De unit is voorzien van een dubbele loop deur (2,04 meter breed x 2,07 meter hoog), betonvloer, TL-armaturen en meterkast (tussenmeters), krachtstroomaansluiting (3x35 Ampère), toilet met voorportaal en fonteintje alsmede klein keukenblok. Door de aanwezigheid van een lichtstraat in het dak heerst een prettige werkomgeving.

Parkeren
Op het gezamenlijke binnenterrein zijn enkele gemeenschappelijke parkeerplaatsen gesitueerd. Aan de openbare weg zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het bestemmingsplan Midden-Noord-Oss- 2012 en heeft hierin de bestemming Bedrijf en is als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorieën 1 en 2 van de milieuzoneringslijst. Geluidzoneringsplichtige en risicovolle inrichtingen, vuurwerkbedrijven en zelfstandige kantoren zijn uitgesloten. Autoreparatie en autohandel en/of koeriersbedrijven passen niet op deze locatie. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Orseleindstraat 34F

Overdracht

Huurprijs
€ 675,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 100,00

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Bedrijfshal

Oppervlakte
110 m²
In units vanaf
110 m²
Voorzieningen
Lichtstraten, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer