Pleintjes 64
winkelruimte

5501 EB Veldhoven

Pleintjes 64

verhuurd

Bekijk alle foto's (9)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 240 m²

Omschrijving Pleintjes 64

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte was tot voor kort in gebruik bij de AKO-formule en maakt deel uit van het Citycentrum. De winkel is gelegen direct naast Kruidvat en nabij HEMA, Holland & Barrett, Optiek Verhoeven, Bruna en ETOS. Veldhoven heeft circa 45.000 inwoners. Overige detaillisten in de buurt zijn Durlinger Schoenen, Blokker, Jumbo supermarkt, Specsavers, et cetera.

Object
De winkelruimte bevindt zich in het niet-overdekte gedeelte, centraal aan de Pleintjes en heeft een oppervlakte van circa 240 m² op de begane grond. Mede vanwege de in het oog springende pui is er sprake van veel attentiewaarde. De winkelruimte beschikt aan de achterzijde over goede laad- en losmogelijkheden.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, maar het gehuurde wordt opgeleverd met de bestaande vloer- en systeemplafondafwerking, c.v.-ketel met entreeheater, airconditioning, inbouwverlichting, toilet- en keukenopstelling en meterkast met aansluitingen op de nutsvoorzieningen.

Parkeren
Het Citycentrum voorziet in ruim 1.500 parkeerplaatsen, verdeeld over diverse parkeerterreinen en -garages (alle betaald parkeren).
Lees meer

Kenmerken Pleintjes 64

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct
Servicekosten
€ 1.550,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
240 m²
In units vanaf
240 m²
Verkoopvloer oppervlakte
240 m²
Verdiepingen
1
Lees meer