Ploegweg 3
Bedrijfshal Te koop

5232 BR 'S-Hertogenbosch

Ploegweg 3

€ 1.100.000,- k.k.

Bekijk alle foto's (19)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1976
Oppervlakte 1.200 m²

Omschrijving Ploegweg 3

Locatie
Het object is gelegen op kantoren- en bedrijventerrein De Herven aan de oostzijde van Den Bosch. Dit bedrijventerrein is direct gelegen aan de op- en afritten van de A2 en is hierdoor uitstekend bereikbaar per auto. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend, er zijn diverse busverbindingen naar het centrum. Het NS-station Den Bosch Oost ligt op slechts circa 2,5 kilometer afstand.

De Herven is een modern en succesvol gebied waar zakelijke dienstverlening, al dan niet in combinatie met showroom- en/of opslag-/distributiefuncties, is gehuisvest. Kenmerkend is de aanwezigheid van de omvangrijke woon- en autoboulevard.

Object
Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 1.200 m², is gelegen op een perceel van 1.589 m² en beschikt over onder andere gasgestookte heaters, twee overheaddeuren, twee separate loopdeuren, TL-opbouwarmaturen, een lichtstraat en diverse kantoorruimtes.

Parkeren
Voor het pand zijn bezoekersparkeerplaatsen aangelegd.

Bestemmingsplan
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen (Treurenburg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven)”, vastgesteld op 25-06-2013, waarin het de bestemming “Bedrijf van categorie 3.2”, alsmede "specifieke vorm van detailhandel-abc" heeft gekregen. Voor een afschrift van dit bestemmingsplan kunt u contact met ons kantoor opnemen.
Lees meer

Kenmerken Ploegweg 3

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.100.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1976
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.589 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.200 m²

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer