Raadhuislaan 3
kantoorruimte

5341 GL Oss

Raadhuislaan 3

verhuurd

Bekijk alle foto's (35)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 608 m²

Omschrijving Raadhuislaan 3

Locatie
Het appartementencomplex Résidence Parkzicht, waarvan onderhavige commerciële ruimte deel uitmaakt, is op een bijzonder markante en herkenbare zichtlocatie gesitueerd aan de Raadhuislaan/Heschepad in Oss. De Raadhuislaan vormt van oudsher één een prominente rol in Oss met onder meer het gemeentehuis, politiebureau alsmede de ING en Rabobank maar u vindt u er ook stadsschouwburg De Lievekamp en het Museum Jan Cunen. De locatie Raadhuislaan is in de regio Oss derhalve als zeer herkenbaar te noemen.

De bereikbaarheid van deze locatie per openbaar vervoer is bijzonder goed. Het NS station is op loopafstand gelegen en het busstation ligt er direct naast. Hiernaast geldt dat de Raadhuislaan, ondanks de ligging midden in het centrum van de stad, goed bereikbaar is per eigen vervoer.

Object
Op de begane grond van dit bijzondere appartementencomplex zijn commerciële ruimten gesitueerd waarin onder meer Bureau in ‘t Maasland (Werving en selectie) en AAC-Administraties gehuisvest zijn en in het verlengde hiervan een tandartsenpraktijk en Nagtzaam Accountants. De commerciële ruimte (608 m²) aan de Raadhuislaan was tot voor kort bij de ABN AMRO in gebruik en is thans voor de verhuur beschikbaar.

Opleveringsniveau
In principe wordt de unit casco te huur aangeboden waarbij het huidige hoogwaardige opleveringsniveau en indeling door de huidige huurder ABN AMRO is aangebracht. Dit opleveringsniveau omvat onder andere een systeemplafond met LED verlichting, vloerafwerking, luchtbehandeling voorzien van koelunits, kabelgoten voorzien van elektra-/data- en telefonieaansluitingen, scheidingswanden, toiletgroep, kantine met keukenopstelling, noodverlichting en c.v.-installatie voorzien van radiatoren. Indien een kandidaat-huurder dit opleveringniveau wenst aan te passen is dit bespreekbaar. Uiteraard wordt de lokatie waar de geldautomaten zaten weer voorzien van glas.

Parkeren
Direct onder het complex is een parkeergarage gesitueerd welke vanaf de Boterstraat te bereiken is. Hier zijn 10 exclusieve parkeerplaatsen gesitueerd welke tot het gehuurde behoren.

Bestemmingsplan
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het vigerende bestemmingsplan "Centrum Oss 2013" en heeft het object hierin de bestemming "Kantoren" en is als zodanig bestemd voor kantoren en dienstverlening. NB: een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar. Overigens is de gemeente Oss in het kader van de vitale toekomst van de Raadhuislaan en omgeving (Oss Avenue) bereid mee te denken aan alternatieve invullingen.
Lees meer

Kenmerken Raadhuislaan 3

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Kantoorruimte

Oppervlakte
608 m²
In units vanaf
608 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Kantorenpark
Lees meer