Raadhuisplein 4
winkelruimte Te huur

5975 BK SEVENUM

Raadhuisplein 4

€ 118,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 970 m²

Omschrijving Raadhuisplein 4

Locatie
Deze voormalige Aldi supermarkt is per direct beschikbaar en is centraal in het dorp tegenover de kerk aan het Raadhuisplein gesitueerd. Tevens zijn in de directe omgeving onder andere filialen van Jan Linders, Jumbo en een Kruidvat gevestigd. De modezaak Jansen-Noy trekt vele consumenten uit de verre omgeving. Het Raadhuisplein fungeert tevens als parkeerterrein met voldoende gratis parkeerplaatsen. De gemeente Sevenum heeft een primair verzorgingsgebied van circa 7.000 inwoners.

Object
Onderhavig object met een oppervlakte van circa 970 m² bvo heeft een mooie rechthoekige vorm en een front van maar liefst 35 meter. Aan de achterzijde van de winkelruimte is de magazijnruimte gesitueerd met een eigen laad- en losdeur. Ook de secundaire voorzieningen zoals toilet, pantry en kantine zijn aan de achterzijde van het object gesitueerd.
Voormalig gebruiker Aldi maakte gebruik van een separate ingang en uitgang. De ligging maar met name het brede front zorgt voor een hoge attentiewaarde van het object. Het object is mogelijk te splitsen in meerdere units.

Parkeren
Direct voor het object op het Raadhuisplein zijn vele gratis parkeerplaatsen beschikbaar. In het centrum van Sevenum zijn meerdere gratis parkeerplaatsen voorhanden.

Opleveringsniveau
Het object wordt in principe casco verhuurd maar in huidige staat, leeg en bezemschoon, inclusief alle aanwezige installaties, huidige vloer-, wand- en plafondafwerking opgeleverd. Alle stellingen en overige Aldi uitingen worden verwijderd.
Lees meer

Kenmerken Raadhuisplein 4

Overdracht

Huurprijs
€ 118,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
970 m²
In units vanaf
970 m²
Verkoopvloer oppervlakte
970 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
3500
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer