Rechtestraat 50-52
winkelruimte

5611 GR EINDHOVEN

Rechtestraat 50-52

verhuurd

Bekijk alle foto's (7)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 360 m²

Omschrijving Rechtestraat 50-52

Locatie
De Rechtestraat maakt onderdeel uit van het kernwinkelgebied van Eindhoven. Het voor verhuur beschikbaar komende winkelpand is gelegen nabij de winkels van Mango, Jeans Centre, Monki, Blokker, Etos, Jewelz evenals binnenkort Starbucks, Coef Sneakers en Geldmaat.

Object
De voor verhuur beschikbare commerciële ruimte is gelegen tussen de winkels van CASA en Blokker en momenteel nog in gebruik als schoonheidssalon. Op de begane grond beschikt het gehuurde over circa 110 m² met eigen entree en een eerste etage van circa 250 m², eveneens voorzien van eigen entree. De goed bereikbare etage, middels consument vriendelijke trapopgang, beschikt aan de zijde van de Rechtestraat over 15 meter aan raampartijen en daardoor een goed uitzicht over de winkelstraat.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Op loopafstand zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig, onder andere in de diverse nabij gelegen parkeergarages.

Aanvaarding
In nader overleg.
Lees meer

Kenmerken Rechtestraat 50-52

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1931 tm 1944

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
360 m²
In units vanaf
110 m²
Verkoopvloer oppervlakte
360 m²
Verdiepingen
2
Frontbreedte
600
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer