Rijnstraat 9D
Bedrijfshal Te huur

5347 KL OSS

Rijnstraat 9D

€ 1.750,- p/m

Bekijk alle foto's (13)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2004
Oppervlakte 280 m²

Omschrijving Rijnstraat 9D

Locatie
Onderhavige bedrijfsruimte is gelegen aan de Rijnstraat op bedrijventerrein Elzenburg te Oss en maakt onderdeel uit van een complex waar een diversiteit aan bedrijven is gehuisvest. Het bedrijventerrein is rechtstreeks ontsloten via de N329. Dit is de 'Weg van de Toekomst' (www.wegvandetoekomst.nl) en sluit als tweemaal tweebaansweg direct aan op de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A59 (Oss-'s-Hertogenbosch).

Object
Onderhavig bedrijfsverzamelgebouw (bouwjaar medio 2004) is modern van opzet en heeft bovendien een fraaie gevelpartij, waarbij iedere unit is voorzien van een gedeeltelijke glazen gevel ter plaatse van het kantoor. De bedrijfsunit is geheel zelfstandig en voorzien van toilet, pantry en eigen nutsaansluitingen. De ruimte die thans te huur wordt aangeboden omvat een bedrijfs-/opslagruimte van 200 m² en een kantoorruimte van 80 m² verdeeld over twee bouwlagen.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte kent een volledig opleveringsniveau en is onder andere voorzien van een vloeistofdichte betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, TL-verlichtingsarmaturen, gasheater en krachtstroom. De kantoren zijn feitelijk direct te betrekken en voorzien van pantry, toilet met fontein, c.v.-installatie met radiatoren, systeemplafond met TL-inbouwarmaturen en alarminstallatie.

Parkeren
De parkeerplaatsen op het binnenterrein van het complex zijn samen met overige huurders te gebruiken. Op het gemeenschappelijk binnenterrein zullen, in overleg met verhuurder, parkeerplaatsen worden toegewezen.
Lees meer

Kenmerken Rijnstraat 9D

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 60,00

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2004
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Bedrijfshal

Oppervlakte
200 m²
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
80 m²
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer