Rompertsebaan 50
kantoorruimte

5231 GT 'S-Hertogenbosch

Rompertsebaan 50

verkocht

Bekijk alle foto's (58)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 1.347 m²

Omschrijving Rompertsebaan 50

Locatie
Dit vrijstaande kantoorgebouw is in 1995/1996, in opdracht van Stichting Mensen in Nood, het huidige Cordaid, en voor eigen gebruik, gebouwd. Het is gelegen ten noorden van het centrum van Den Bosch, aan de Rompertsebaan-hoek Sint Teunislaan. Diverse uitvalswegen van én naar de overige stadsdelen liggen op steenworp afstand. De A2 en A59 zijn beide binnen enkele autominuten rijden bereikbaar. Maar ook per openbaar vervoer (bus) is de locatie uitstekend bereikbaar; in de directe omgeving zijn meerdere bushaltes geplaatst.

Belendingen bestaan onder meer uit een kleinschalig kantorenpark, een uitvaartcentrum en woningen. Winkelcentrum De Rompert ligt op 3 minuten loopafstand. In dit overdekte winkelcentrum zijn naast de Albert Heijn, Jumbo en de Aldi ook diverse dagwinkels aanwezig.

Object
Onderhavig kantoorgebouw is op dit moment in gebruik bij twee partijen, maar zal op 1 september 2023 geheel leeg (vrij van huur en gebruik) aanvaard kunnen worden. Onze opdrachtgever, een particuliere belegger, staat naast verhuur inmiddels ook open voor de optie verkoop. Een unieke kans voor ondernemers die een 'eigen' kantoor zoeken. Het aanbod in dit segment is sinds jaren zeer beperkt, terwijl bouwpercelen waarop kantoorgebouwen gerealiseerd kunnen worden, ook zeer schaars zijn.

Het kantoorgebouw heeft een bruto vloeroppervlak van in totaal circa 1.463 m². Het verhuurbare vloeroppervlak bedraagt in totaal circa 1.347 m². De m² van het verhuurbare vloeroppervlak zijn als volgt verdeeld:
- begane grond circa 581 m²;
- eerste verdieping circa 587 m²;
- tweede verdieping circa 179 m².

Het onderliggende NEN 2580 meetcertificaat met bijbehorende tekeningen is op aanvraag beschikbaar.

Parkeren
Op eigen terrein zijn op dit moment in totaal 36 parkeerplaatsen aangelegd, waarvan vier bezoekersparkeerplaatsen links naast de hoofdentree aan de voorzijde van het gebouw. De overige plaatsen bevinden zich achter het gebouw op een geheel omheind én afsluitbaar parkeerterrein. Hier is ook voorzien in een bergruimte/fietsenstalling.

Opleveringsniveau
Nader overeen te komen. Het betreft dan met name het aanwezige inbouwpakket en zaken die door de huidige gebruikers zijn aangebracht (zoals ICT-voorzieningen, alarmsysteem en dergelijke). De gebouw gebonden installaties bestaan uit een gasgestookte c.v.-installatie in combinatie met een gaswarmtepomp (beide nieuw aangelegd in 2021), mechanische ventilatie, airconditioning in diverse kantoorvertrekken en een personenlift.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt op dit moment over een energielabel C.

Bestemmingsplan Noord
Volgens bestemmingsplan Noord, vastgesteld in 2013, is de bestemming Kantoor van toepassing. Het gehele bestemmingplan is op aanvraag beschikbaar.
Lees meer

Kenmerken Rompertsebaan 50

Overdracht

Huurprijs
€ 160,- p/m² p/j
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2.741 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
1.347 m²
In units vanaf
600 m²
Luchtbehandelingen
Airco, mechanische ventilatie
Verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Meetcertificaat
Ja

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum, in woonwijk
Lees meer