Salmstraat 4-28
winkelruimte Te koop Te huur

6161 EM GELEEN

Salmstraat 4-28

€ 189.000,- k.k. / € 19.500,- p/j

Bekijk alle foto's (8)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1957
Oppervlakte 135 m²

Omschrijving Salmstraat 4-28

Locatie
De vier beschikbare commerciële ruimten zijn naast elkaar gesitueerd op de Salmstraat te Geleen. De Salmstraat maakt onderdeel uit van het voetgangersgebied van het kernwinkelapparaat van Geleen. Via de Salmstraat, waar onder andere Kruidvat, Etos en Pearle zijn gevestigd, kom je via het Marktpad (onder andere Van Haren Schoenen, Wibra en Zeeman) op de gezellige Markt waar behalve Hema en Jan Linders Supermarkt vele horecagelegenheden zijn gevestigd. Hier wordt op vrijdag ook de wekelijkse markt georganiseerd. De Jan Linders supermarkt wordt binnenkort vervangen door een Jumbo supermarkt. De gemeente Geleen heeft een primair verzorgingsgebied van circa 35.000 consumenten.

Objecten
De vier commerciële ruimten hebben ieder een oppervlakte van circa 135 m² bvo op de begane grond en een kelderruimte van circa 55 m² bvo, uitstekend geschikt voor opslag. Het front bedraagt circa 7 meter per ruimte. De bestemming is zeer breed, variërend van detailhandel, dienstverlening, ambachtelijke bedrijven, kantoren met baliefunctie en zachte horeca. De courante rechthoekige lay-out maakt dat de ruimten geschikt zijn voor vele branches en formules. De vrije hoogte bedraagt circa 4 meter en de ruimten zijn voorzien van monolithisch afgewerkte betonnen vloeren.

Opleveringsniveau
De commerciële ruimten worden in huidige staat, leeg en bezemschoon, inclusief alle aanwezige installaties, toilet pantry en meterkast te huur en te koop aangeboden.

Parkeren
Er zijn rondom het voetgangersgebied voldoende betaald parkeerplaatsen in het centrum van Geleen aanwezig.
Lees meer

Kenmerken Salmstraat 4-28

Overdracht

Koopprijs
€ 189.000,- k.k.
Huurprijs
€ 19.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1957
Bouwperiode
vanaf 1945 tm 1959

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
135 m²
In units vanaf
135 m²
Verkoopvloer oppervlakte
135 m²
Frontbreedte
700

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer