winkelruimte Te huur

5211 ET 'S-Hertogenbosch

Schapenmarkt 26-28

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (5)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 61 m²

Omschrijving

Locatie
Het object is gelegen op een absolute zicht- casu quo hoeklocatie, in het kernwinkelgebied van Den Bosch in de stroom van parkeergarage Wolvenhoek en het gemeentekantoor naar de Markt. In de directe omgeving zijn publiekstrekkers zoals Zara, Rituals, Simon Levelt, Clous Mode en Albert Heijn gevestigd.

Object
Onderhavige winkelruimte is circa 61 m² groot en volledig gesitueerd op de begane grond met veel etalageruimte. Tevens is het pand voorzien van een eerste, tweede en zolderverdieping, die fungeren als particuliere woonruimten. Het betreft een beschermd gemeentelijk monument.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Het centrum is uitstekend bereikbaar voor automobilisten. Diverse parkeergarages bieden ruimschoots plaats aan bezoekers van de stad. Tevens beschikt de stad over goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Aanvaarding
Per direct.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
61 m²
In units vanaf
61 m²
Verkoopvloer oppervlakte
61 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1500
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer