Schapenmarkt 28
winkelruimte

5211 ET 'S-HERTOGENBOSCH

Schapenmarkt 28

verhuurd

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 61 m²

Omschrijving Schapenmarkt 28

Locatie
Het object is gelegen op een absolute zicht- casu quo hoeklocatie, in het kernwinkelgebied van 's-Hertogenbosch, in de stroom van parkeergarage Wolvenhoek, het gemeentekantoor en naar de Markt. In de directe omgeving zijn de publiekstrekkers zoals onder meer Zara, Rituals, Simon Levelt, Clous Mode en Albert Heijn gevestigd.

Object
Onderhavige winkelruimte is circa 61 m² groot en volledig gesitueerd op de begane grond en heeft veel etalageruimte. Bovendien is het pand voorzien van een eerste-, tweede- en zolderverdieping, die fungeren als particuliere woonruimten. Het betreft een beschermd, gemeentelijk monument.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich, per de ingangsdatum van het huurcontract, bevindt. Verhuurd wordt het casco te weten; de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en de bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Het centrum van 's-Hertogenbosch is uitstekend bereikbaar per eigen vervoer. De diverse parkeergarages bieden ruimschoots plaats aan de bezoekers van de stad. Tevens beschikt de stad over een ruim busnetwerk en bevindt het Centraal Station zich op loopafstand.

Aanvaarding
Per direct.
Lees meer

Kenmerken Schapenmarkt 28

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
61 m²
In units vanaf
61 m²
Verkoopvloer oppervlakte
61 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1500
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer