Sint Jozefplein 29
winkelruimte

5666 RM Geldrop

Sint Jozefplein 29

verhuurd

Bekijk alle foto's (8)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1964
Oppervlakte 260 m²

Omschrijving Sint Jozefplein 29

Locatie
Action heeft de voormalige Aldi ruimte overgenomen en omgetoverd tot een prachtig Action filiaal wat enorm druk bezocht wordt. Onderhavige commerciële ruimte ligt direct naast de Action winkel op de hoek in de wijk, ingeklemd tussen de Johan van Peijnenburgstraat en de Mierloseweg, nabij onder andere de Gamma vestiging en de Sluisstraat, de oude winkelstraat van Geldrop. De gemeente Geldrop heeft circa 30.000 inwoners.

Object
De oppervlakte bedraagt circa 260 m² bvo. Het geheel is o.a. voorzien van tegelvloer, systeemplafond met TL-verlichting, gasgestookte cv-ketel, radiatoren voorzien van thermostaatkranen, uitgebreide meterkast met krachtstroom en aardlekschakelaars en twee beveiligingsrolluiken. Ook is er een eenvoudig keukenblok met onder- en bovenkastjes, RVS aanrechtblad met spoelbak aanwezig. Het dames- en herentoilet met voorportaal is gescheiden, gedeeltelijk betegeld en voorzien van wastafels en spiegels.

De hoekunit maakt dat de etalagemogelijkheid enorm is en daarmee een hoge attentiewaarde. De rechthoekige lay-out maakt de ruimte geschikt is voor vele gebruiksmogelijkheden.

Parkeren
Direct voor de commerciële ruimte liggen voldoende gratis parkeerplaatsen, welke in de toekomst nog worden uitgebreid.

Bijzonderheden
De huurprijs is exclusief servicekosten. De maandelijkse VvE-lasten kunnen door verhuurder voor een klein percentage worden doorberekend aan huurder. Uitgangspunt is een huurperiode van 5 jaar en 5 optiejaren.
Lees meer

Kenmerken Sint Jozefplein 29

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 1.500,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1964
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
260 m²
In units vanaf
260 m²
Verkoopvloer oppervlakte
260 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
4000

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum
Lees meer