Sniederslaan 22
winkelruimte

5531 EL Bladel

Sniederslaan 22

verkocht

Bekijk alle foto's (21)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 200 m²

Omschrijving Sniederslaan 22

Locatie
Deze markante winkelruimte met bovenwoning is gesitueerd op het drukst bezochte gedeelte van de Sniederslaan, de hoofdwinkelstraat van de gemeente Bladel. In de directe omgeving zijn onder andere filialen van Hema, Kruidvat, Blokker, Zeeman, Ter Stal Fashion en Durlinger Schoenen gevestigd. De Sniederslaan vormt de rechtstreekse verbinding tussen de Markt, waar veel horeca is gevestigd, en de AH vestiging. De loopstromen die hierdoor ontstaan, zorgen dat er zeer beperkte leegstand is in het kernwinkelgebied van Bladel. De gemeente Bladel heeft een primair verzorgingsgebied van circa 12.000 inwoners, echter door de regiofunctie die Bladel vervult, is het verzorgingsgebied vele malen groter en bedient Bladel derhalve een gebied van 40.000 inwoners.

Object
Door enerzijds de erker-achtige uitbouw van de voorgevel en de toplocatie anderzijds, krijgt het pand een hoge attentiewaarde. De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 200 m² bvo en een frontbreedte van ruim 8 meter. De courante en overzichtelijke indeling maken de winkel geschikt voor velerlei formules. Aan de achterzijde van de winkel zijn het toilet, keukenblok en personeelsverblijf gesitueerd. Tevens is bevoorrading via de binnenplaats aan de achterzijde mogelijk.
De bovenwoning is middels een trap aan de achterzijde met een eigen entree te betreden, is geschikt voor twee personen en is onder andere voorzien van een keuken en badkamer met toilet.

Opleveringsniveau
De winkel wordt in de huidige staat, leeg en bezemschoon, inclusief pui met entreepartij en achteringang opgeleverd. C.v.-installatie, luchtgordijn, toilet- en pantryruimte, meterkast en brandblussers zijn aanwezig. De bovenwoning wordt ook leeg en bezemschoon aan huurder/koper opgeleverd.

Parkeren
Op de Markt en bij de filialen van AH en Jumbo zijn vele gratis parkeerplaatsen aanwezig. Ook in de Sniederslaan is kort parkeren, gratis en direct voor de deur mogelijk. Het gratis parkeren wordt binnen het kernwinkelgebied van de gemeente Bladel gereguleerd door middel van een blauwe zone.
Lees meer

Kenmerken Sniederslaan 22

Overdracht

Huurprijs
€ 29.000,- p/j
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1931 tm 1944

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
522 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
200 m²
In units vanaf
200 m²
Verkoopvloer oppervlakte
200 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
800
Welstandsklasse type
A1
Lees meer