kantoorruimte Te huur

5211 BM 'S-Hertogenbosch

Stationsplein 117

€ 25.850,- p/j

Bekijk alle foto's (10)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 1996
Oppervlakte 94 m²

Omschrijving

Locatie
Deze commerciële unit maakt onderdeel uit van kantoorgebouw Sémaphore welke pal naast de hoofdentree van het NS Centraal Station is gelegen. Het station en de binnenstad is een dagelijks druk belopen route en daarmee is de traffic zeer hoog. Het Paleiskwartier, het nieuwe zakelijke hart van de stad, is aan de andere zijde van het Stationsplein gelegen en is met enkele minuten lopen bereikbaar.

Het Stationsplein is vanzelfsprekend uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Mede gelet op de ligging van het pand ten opzichte van de uitvalswegen van en naar de A2 en A59, is de bereikbaarheid per eigen vervoer ook meer dan goed te noemen.

De omgeving kenmerkt zich door kantoorgebouwen en commerciële (horeca) ruimtes op de begane grond. In de kantoorgebouwen zijn onder meer bekende ondernemers gehuisvest zoals Holla Advocaten, Gynzy, Patch Marketing en het 'business center Regus'.

Object
De commerciële ruimte is gelegen op de begane grond en volledig zelfstandig. De entree aan de voorzijde geeft toegang tot een multi inzetbare ruimte van circa 94 m². Middels de deur aan de achterzijde is laden en lossen zeer gemakkelijk. De frontbreedte, alsmede de vele dagelijkse passanten maken dat de unit een zeer hoge attentie waarde heeft. Aan de voorzijde, dus met zicht op de bekende Bossche Draak, is sprake van een ruim bemeten buitenterras ter grootte van circa 65 m².

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt in de casco staat opgeleverd, doch voorzien van een meterkast met aansluiting op de nutsvoorzieningen alsmede een toilet. De verhuurder denkt graag mee in het eventuele inbouwpakket van de toekomstig huurder.

Parkeren
In de nabij omgeving zijn ruim voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden. De dichtstbijzijnde parkeergarage bevindt zich onder het gebouw.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 25.850,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1996
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.369 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
94 m²
In units vanaf
94 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
94 m²
In units vanaf
94 m²
Verkoopvloer oppervlakte
94 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
400
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer