Tongelresestraat 227
winkelruimte

5613 DG Eindhoven

Tongelresestraat 227

verhuurd

Bekijk alle foto's (10)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 498 m²

Omschrijving Tongelresestraat 227

Locatie
Vanwege de verhuizing van Aldi naar de achtergelegen nieuwbouwontwikkeling komt onderhavige locatie aan de Tongelresestraat 227 te Eindhoven per direct beschikbaar. De Tongelresestraat vormt, samen met winkelcentrum Haagdijk, het boodschappencentrum van de wijk Tongelre. Vele filiaalbedrijven zijn hier gevestigd zoals AH, Action, Blokker, Kruidvat, Hema, Zeeman, Etos, Bristol etc. De aanvulling met de vele lokale speciaalzaken maakt dat het alle dagen een zeer druk bezocht stadsdeel is. Er zijn dan ook zeer weinig mutaties binnen de huidige branchering.

Object
Deze voormalige Aldi supermarkt ter grootte van circa 500 m² bvo heeft een mooie rechthoekige vorm. De winkelruimte ligt tussen de filialen van Action en Blokker. Het brede front geeft de winkelruimte een enorme attentiewaarde. Direct aan de linkerzijde van het object ligt een fors aantal, gratis parkeerplaatsen dat te bereiken is via de Tongelresestraat en de Rietvinkstraat. Bevoorrading van het pand vindt aan de achterzijde van het pand plaats. Het huidige vloeroppervlak is op dit moment verdeeld in een grote verkoopruimte, magazijnruimte en personeelsverblijf. De vrije hoogte bedraagt voor zowel de verkoopruimte als het magazijn circa 4 meter.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in principe casco verhuurd. De ruimte wordt echter in huidige staat, inclusief bestaande vloer-, wand- en plafondafwerking en huidige indeling opgeleverd. De reeds aanwezige installaties, toiletten en pantry worden door de huurder 'om niet' overgenomen.

Parkeren
Op loopafstand zijn, zowel aan de linkerzijde van het object als aan beide zijden van de Tongelresestraat, vele gratis parkeerplaatsen aanwezig. Aan de overzijde van de straat, onder de AH en Hema, is een grote parkeergarage gesitueerd die rechtstreeks bereikbaar is via de binnenring.
Lees meer

Kenmerken Tongelresestraat 227

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
498 m²
In units vanaf
498 m²

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum
Lees meer