Uilecotenweg 20
kantoorruimte Te huur

5324 JT Ammerzoden

Uilecotenweg 20

€ 85,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (11)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 1996
Oppervlakte 160 m²

Omschrijving Uilecotenweg 20

Locatie
Nabij het dorpshart van Ammerzoden, aan de rand van het bedrijventerrein Uilecoten, ligt deze nette en representatieve zelfstandige kantooretage die onderdeel uitmaakt van een groter bedrijfscomplex. De centrale ligging van Ammerzoden in Nederland, onder andere nabij de A2 en A59, maken het dorp met circa 3.600, veelal ondernemende inwoners tot een strategische schakel.

Object
De voor verhuur beschikbare zelfstandige etage van circa 160 m² (desgewenst ook uit te breiden naar circa 320 m²), bestaat uit een representatieve (gedeelde) entree op de begane grond, zes kantoorvertrekken (inclusief een spreekkamer) op de verdieping, een kantineruimte, alsmede een toiletblok en een badkamer met douche, tevens gelegen op de verdieping. De ruimten zijn reeds voorzien van een plavuizen vloer. Een aangenaam werkklimaat wordt mede mogelijk gemaakt door de ruime mate van natuurlijke daglichttoetreding middels de grote ramen langs de gehele gevel, alsmede door de aanwezigheid van een gescheiden systeem van centrale verwarming en diverse airconditioningunits. Kortom, het betreft een ideale locatie voor ondernemingen actief in de regio, met een behoefte aan een representatieve, maar bovenal een comfortabele vestigings-locatie. Deelhuur van deze etage, vanaf circa 50 m², behoort tevens tot de mogelijkheden.

Opslag/bedrijfsruimte
Mocht u eventueel behoefte hebben aan een bepaalde mate van opslag-/bedrijfsruimte (met vrije poorten en de mogelijkheid met gebruik van laaddocks) in toevoeging op uw kantoorruimte, informeert u dan bij ons naar de mogelijkheden hiertoe.

Parkeerruimte
Parkeergelegenheid is in meer dan ruime mate aanwezig op het omliggende buitenterrein.

Meer informatie of een bezichtiging
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.
Lees meer

Kenmerken Uilecotenweg 20

Overdracht

Huurprijs
€ 85,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1996
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Kantoorruimte

Oppervlakte
160 m²
In units vanaf
50 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer