Valeton 15
Bedrijfshal

5301 LW Zaltbommel

Valeton 15

verkocht

Bekijk alle foto's (26)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2011
Oppervlakte 1.048 m²

Omschrijving Valeton 15

Locatie
Het onderhavige bedrijfsgebouw is gesitueerd in Zaltbommel op het bedrijventerrein De Wildeman, gelegen aan de op- en afrit (nr 17) van de snelweg A2 (nabij het kruispunt met de A15). De recente ontwikkeling van dit nieuwe bedrijventerrein heeft, mede door de grote bemoeienis van de gemeente, gebruikers en ontwikkelaars, geleid tot een hoogwaardige en vernieuwende bedrijvenlocatie op een zeer centraal gelegen plek in het land. Een breed scala aan sectoren, waaronder logistiek, productie, technologie en dienstverlening zijn er inmiddels gevestigd. De centrale ligging, het hoogwaardige karakter van het terrein en de reeds ter plaatse gevestigde namen waaronder DHL, Mainfreight, PostNL en Hitachi, hebben Zaltbommel en De Wildeman inmiddels landelijk aanzien en bekendheid gegeven.

Object
Het bedrijfsgebouw, gebouwd rond 2011, bestaat uit een combinatie van een ruime bedrijfshal en een eigentijdse kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen. De bedrijfshal, die toegankelijk is via twee overheaddeuren aan weerszijden van het kantoorgedeelte, heeft een goed werkbare vrije hoogte van circa 6,2 meter een vrije overspanning van circa 18 meter, waardoor deze geschikt is voor diverse bedrijfsactiviteiten waaronder opslag en productie. Voldoende daglicht in de hal is verzekerd door de aanwezigheid van een lichtstraat. Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich het moderne en representatieve kantoorgebouw met een centrale entree. Het kantoorgedeelte is o.a voorzien van een presentatieruimte, directiekantoor, verschillende kantoorkamers en een stijlvolle opengewerkte entree met baliefunctie. Voor het gebouw ligt het eigen en geheel afgesloten parkeer- en buitenterrein.

Oppervlakten
Het onderhavige gebouw van totaal circa 1.048 m² bestaat uit twee bouwlagen en is gesitueerd op een perceel eigen grond van circa 1.540 m². De indicatieve oppervlakten per gebouwdeel zijn als volgt:
--
* bg bedrijfshal - circa 530 m²
* bg labruimte (in de bedrijfshal) - circa 50 m²
* bg kantoorruimte voorzijde - circa 215 m²
--
* 1vd kantoorruimte - circa 203 m²
* 1vd entresol - circa 50 m²
--
Aan deze metrages kunnen geen rechten worden ontleend. Het betreft namelijk nog geen meting conform de NEN 2580 meetnormering en het metrage dient dus slechts ter indicatie.

Parkeren
Op het voorgelegen eigen parkeer- en buitenterrein kan worden geparkeerd en gerangeerd.

Bestemming
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Zaltbommel, De Wildeman en heeft als enkelbestemming Bedrijventerrein 1. Voor de actuele informatie inzake het bestemmingsplan en regels, verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl

Meer informatie of een bezichtiging
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Lees meer

Kenmerken Valeton 15

Overdracht

Huurprijs
€ 85.000,- p/j
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2011
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.540 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
580 m²
Vrije hoogte
620
Vrije overspanning
18
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry
Bouwhoogte
620

Kantoorruimte

Oppervlakte
468 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer