Veldweg 6a
Bedrijfshal

5321 JE Hedel

Veldweg 6a

verhuurd

Bekijk alle foto's (16)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1995
Oppervlakte 693 m²

Omschrijving Veldweg 6a

Locatie
Gelegen aan de rand van bedrijvenpark De Kampen te Hedel, op zeer korte afstand van de A2 en het centrum van de steden Zaltbommel en ’s-Hertogenbosch. De bereikbaarheid met de auto is optimaal. Een bushalte bevindt zich op loopafstand. Het bedrijvenpark De Kampen is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen door de toenemende vraag naar goed bereikbare, perifere kantoor- en bedrijfsruimten nabij de snelweg. De Veldweg, waaraan het object is gelegen, is een zijstraat van de hoofdweg over het bedrijvenpark en typeert zich door een nette lintbebouwing van een diversiteit aan bedrijfsgebouwen.

Object
Deze zelfstandige vrijstaande bedrijfsruimte met een kleine inpandige kantoorruimte gelegen aan de Veldweg 6a te Hedel is per direct voor huur beschikbaar. Het gebouw omvat totaal circa 693 m² vloeroppervlak (inclusief de entresolvloer van circa 80 m²). De twee geschakelde bedrijfshallen (hal voor circa 244 m² en hal achter circa 295 m²) hebben een nokhoogte van respectievelijk circa 5 en 6 meter en een vrije overspanning van circa 10 en 15 meter. Een goede ontsluiting van de bedrijfshal wordt gewaarborgd door een overheaddeur (circa 4 m breed en circa 4,2 m hoog) naar het ruime voorgelegen buitenterrein (circa 700 m²) alsmede een inpandige overheaddeur die twee haldelen met elkaar verbindt. Door de twee haldelen is het betreffende object uitermate geschikt als magazijnruimte in combinatie met bijvoorbeeld een lichte productie/assemblageruimte. De kantoorruimte is gesitueerd op de begane grond en omvat circa 74 m² en bestaat uit separate vertrekken met een pantry en sanitair, waaronder een douche.

Parkeren en rangeren
Er is in ruime mate parkeergelegenheid aanwezig op het voorgelegen eigen en omheinde buitenterrein.

Meer informatie en/of een bezichtiging
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Lees meer

Kenmerken Veldweg 6a

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1995

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.500 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
693 m²
Vrije hoogte
5000
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry
Bouwhoogte
5000

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer