Vinkenveld 6d-8
Bedrijfshal

5249 JP ROSMALEN

Vinkenveld 6d-8

verkocht

Bekijk alle foto's (55)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2003
Oppervlakte 500 m²

Omschrijving Vinkenveld 6d-8

Locatie
Onderhavig object is gelegen op een perceel van 1.204 m² op bedrijventerrein Kruisstraat te Rosmalen. Op het bedrijventerrein zijn diverse bedrijven gevestigd die actief zijn in (groot)handel, distributie en/of lichte assemblage. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie.

Object
De kantoor-/bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van circa 500 m². Het object is onderverdeeld in een kantoorruimte van circa 58 m² op de begane grond en circa 57 m² op de verdieping. De bedrijfsruimte omvat circa 384 m² en beschikt over een kraanbaan.

De ruime, vrijstaande en direct instapbare woning met fraai aangelegde tuin heeft een woonoppervlakte van maar liefst circa 229 m² en kent de volgende indeling:
Een ruime entree/hal met toegang tot garderobe, hardhouten trap naar de eerste verdieping, volledig geïsoleerd garage welke thans in gebruik is als kantoorruimte, de leef keuken en de ruime woonkamer met openhaard en schuifpui naar de eetkamer. Vanuit de keuken is de riante bijkeuken te bereiken (met aansluitingen voor de wasmachine, droger en opstelling voor een extra koelkast en vriezer). Op de eerste verdieping zijn vier goed bemeten slaapkamers aanwezig en een moderne badkamer. De hoofdslaapkamer is voorzien van een inloopkast en een balkon. Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers.

Op de zeer ruime en verzorgd aangelegde tuin bevinden zich een tweetal tuinhuizen en een compleet afsluitbare overkapping, welke is voorzien van een openhaard en elektra.

Parkeren
Op het eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch is het object gelegen in het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Kruisstraat en heeft hierin de bestemming Bedrijf en als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorieën 1 tot en met 3 van de bij deze regels als bijlage behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten - bedrijventerrein en productie gebonden detailhandel. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Vinkenveld 6d-8

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2003
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
608 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
500 m²
In units vanaf
500 m²
Verdiepingen
3

Bedrijfshal

Oppervlakte
384 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer