kantoorruimte Te huur

5251 TT Vlijmen

Vlaemsche Hoeve 55b

€ 1.700,- p/m

Bekijk alle foto's (15)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2005
Oppervlakte 100 m²

Omschrijving

Locatie
Onderhavige kantoor-/praktijkruimte is gelegen op een prominente zichtlocatie nabij het centrum van Vlijmen. De nabije omgeving kenmerkt zich door appartementen en woonhuizen. In hetzelfde complex als waar het object deel vanuit maakt, zijn een dierenarts en kinderdagverblijf gevestigd. Het (nieuwe) centrum van Vlijmen is op slechts 5 minuten loopafstand gelegen. De bereikbaarheid per auto is zeer goed te noemen, de op- en afritten van en naar de A59 liggen op enkel 2 minuten rijden. In het centrum van Vlijmen is tevens een bushalte aanwezig.

Object
De voor verhuur beschikbare kantoor-/praktijkruimte heeft een totale oppervlakte van circa 100 m², verdeeld over twee kamers. De twee ruimtes zijn respectievelijk 40 m² en 60 m² groot. De ruimtes hebben een gezamenlijke entree, pantry en toiletgroep met de andere gebruiker op de begane grond (thans een dierenkliniek). In de eerste ruimte is voorzien in een wasbak, de tweede ruimte heeft een eigen berging. De eerste ruimte heeft een extra opslag-/bergruimte in de entreehal.

Opleveringsniveau
De ruimtes worden in de huidige staat aan huurder opgeleverd, waarbij inspraak vanuit de huurder voor het eventuele opleveringsniveau nog mogelijk is.

Parkeren
In de nabije omgeving zijn ruim voldoende (gratis) parkeermogelijkheden. Zo is er direct om de hoek van de entree een parkeerplaats.

Prijzen
Huurprijs: de huurprijs bedraagt € 1.700,00 per maand, niet te vermeerderen met BTW.
Servicekosten: de servicekosten voor de totale unit bedragen € 200,00 per maand, te vermeerderen met BTW. Dit betreft enkel een voorschot voor het verbruik van gas, water en elektra.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.700,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 200,00

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2005
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Kantoorruimte

Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Ja

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Verkoopvloer oppervlakte
100 m²

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Lees meer