Vluchtoord 44
Bedrijfshal

5406 XP Uden

Vluchtoord 44

verhuurd

Bekijk alle foto's (27)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2007
Oppervlakte 2.680 m²

Omschrijving Vluchtoord 44

Locatie
Dit bijzonder in het oogvallende bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein Vluchtoord in het noordoosten van Uden. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich de aanwezigheid van diverse kleine en middelgrote ondernemers, deels in combinatie met bedrijfswoningen. De locatie is uitstekend. Vanaf de A50 Nijmegen-Eindhoven in het bedrijfspand in slechts enkele autominuten te bereiken.

Object
Dit moderne en eigentijdse bedrijfsgebouw is medio 2007 door en grotendeels ten behoeve van Gerlon gerealiseerd. Gerlon is gespecialiseerd in de ontwikkeling van snelle mode en zal begin 2023 verlaten voor alternatieve huisvesting elders. Hierdoor komt er circa 1.140 m² kantoor-/atelierruimte verdeeld over twee bouwlagen en aangrenzend circa 1.540 m² magazijnruimte voor de verhuur beschikbaar.

De magazijnruimte (vrije hoogte circa 7-7,5 meter) voorziet in één loadingdock en één overheaddeur op maaiveld. Het gebouw is voorzien van een 250 Ampère krachtstroomaansluiting!

De kantoorruimte voorziet in een mooie grote en open entree met receptiebalie en trappartij, grote open vloervelden aangevuld met diverse kantoorkamers, showroom/vergaderruimte en atelierruimte. Alle ruimtes voorzien (mede door het prachtige atrium) in ruim voldoende daglichttoetreding en creëren daardoor een zeer prettige werkomgeving. De ruime kantine geeft direct toegang tot het atrium en de mogelijkheid om ook heerlijk buiten te lunchen.

Opleveringniveau
De kantoorruimte is feitelijk zo te betrekken en voorziet ondermeer in vloerverwarming c.q. koeling, systeemplafond voorzien van LED-verlichting, draai-/kiepramen, moderne vloerbedekking, zonnescreens, kabelgoten voorzien van Cat. 5 databekabeling, moderne toiletgroepen alsmede overwerktimer, alarm- en brandmeldinstallatie. De atelierruimte is voorzien van kabelgoten met diverse krachtstroomaansluitingen en persluchtleidingen.

De magazijnruimte voorziet in een loadingdock met leveller, één (elektrisch bedienbare) overheaddeur op maaiveld, betonvloer, tl-armaturen, gasheaters met downflowers en enkele airco-units, lichtstraten en ramen in de zijgevel, branddeuren, krachtstroomaansluitingen. Via een eigen entree (met eigen alarmvoorziening) is het magazijn los van de kantoren te bereiken voor bijvoorbeeld productiepersoneel.

Parkeren
Op een volledig omheind en af te sluiten eigen terrein voorziet het pand in maar liefst 38 parkeerplaatsen.

Bestemming
Onderhavige bedrijfscomplex is gelegen in bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Vluchtoord' en heeft hierin de 'Enkelbestemming Bedrijventerrein' met functieaanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - bedrijfsverzamelgebouw' en als zodanig bestemd voor bedrijven en bedrijfsactiviteiten uit de milieucategorieën 1, 2, 3.1 en 3.2, zoals opgenomen in de bijlage Staat van Bedrijfsactiviteiten, waarbij geldt dat geluidzoneringsplichtige inrichtingen en risicovolle inrichtingen niet zijn toegestaan. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Vluchtoord 44

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2007

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.540 m²
Vrije hoogte
750
Voorzieningen
Lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Logistieke functie
1
Bouwhoogte
750

Kantoorruimte

Oppervlakte
1.140 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer