Vrijstraat 16
winkelruimte

5611 AV Eindhoven

Vrijstraat 16

verhuurd

Bekijk alle foto's (9)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 513 m²

Omschrijving Vrijstraat 16

Locatie
De voor verhuur beschikare winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Eindhoven. De Vrijstraat vormt de verbinding tussen winkelgebied De Bergen, Emma District en het A1-winkelgebied. Andere gebruikers in de directe omgeving zijn Flying Tiger, Purdey, Livera, Eddy's, Van Arendonk etc. In de voormalige V&D aan de overzijde zijn recent de flagshipstores geopend van Costes, Footlocker en Douwe Egberts.

Object
Het winkelpand is, mede door het entresolniveau, speels van karakter. De kolomvrije winkel met een front van 6 meter en een begane grond van circa 132 m² staat in directe verbinding met het op entresolniveau gelegen winkelgedeelte van circa 106 m². Vanaf het entresolniveau, dat met een hoogte van circa 1,6 meter als podium fungeert, heeft men zicht op de verkoopvloer en is er een open verbinding met het goed toegankelijke kantoor- en personeelsverblijf op de eerste etage (circa 100 m²). De magazijnruimtes van in totaal zo'n 175 m² zijn gelegen op soussol en kelderniveau en vanaf de begane grond met een trap en goederenlift optimaal bereikbaar.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot in de meterkast. Het gehuurde is verder voorzien van een goederenlift, koel-/verwarmingsinstallaties, een toilet en pantry-opstelling.

Parkeren
Er zijn diverse mogelijkheden voor betaald openbaar parkeren, onder andere in de nabijgelegen parkeergarages van de Admirant, het Hooghuis en de Witte Dame.

Aanvaarding
In verband met de tijdelijke verhuur aan Sketchers in nader overleg te aanvaarden.
Lees meer

Kenmerken Vrijstraat 16

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
284 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
513 m²
In units vanaf
238 m²
Verkoopvloer oppervlakte
238 m²
Verdiepingen
3
Frontbreedte
6000
Horeca toegestaan
Ja

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer