Vrijstraat 27
winkelruimte

5611 AT Eindhoven

Vrijstraat 27

verhuurd

Bekijk alle foto's (13)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 224 m²

Omschrijving Vrijstraat 27

Locatie
De tot voor kort bij modebedrijf Cramers Van Asten in gebruik zijnde winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Eindhoven. De Vrijstraat vormt de verbinding tussen winkelgebied De Bergen en het A1-kernwinkelgebied. Andere gebruikers in de directe omgeving de winkels van Eddy's, Lollypop, Musthaves, SPAR citystore, Optiek Verhoeven, Flying Tiger, Van Arendonk en Purdey.

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte beschikt op de begane grond over circa 224 m² BVO winkelruimte. Aan de achterzijde is een overdekt expeditie-hof met uitstekende laad- en losmogelijkheden en 1 beschikbare parkeerplaats voor de huurder.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de gladde betonvloer met huidige vloerafwerking, huidige plafond- en wandafwerking, toilet en pantryopstelling, bestaande meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen en koel-/verwarmingsinstallatie. De door huurder aanbrachte voorzieningen zoals rolluik, zonneluifel, verkoopmeubilair en verlichting worden 'om niet' overgedragen aan huurder.

Parkeren
De huurder heeft de beschikking over 1 parkeerplaats gelegen in het aangrenzende expeditie-hof. In het centrum zijn verder diverse mogelijkheden voor betaald openbaar parkeren, onder andere in de nabijgelegen parkeergarages van de Admirant, het Hooghuis, de Witte Dame en op het Fens parkeerterrein.

Aanvaarding
Per direct te aanvaarden.
Lees meer

Kenmerken Vrijstraat 27

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1931 tm 1944

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
297 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
224 m²
In units vanaf
224 m²
Verkoopvloer oppervlakte
224 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer