Wethouder van Eschstraat 44
kantoorruimte

5342 AT Oss

Wethouder van Eschstraat 44

verhuurd

Bekijk alle foto's (18)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 1996
Oppervlakte 1.355 m²

Omschrijving Wethouder van Eschstraat 44

Locatie
Dit kantoor is gelegen op een bijzonder markante en herkenbare zichtlocatie aan de Wethouder van Eschstraat te Oss; een belangrijke toegangsweg naar het centrum van Oss.

Het kantoorgebouw maakt deel uit van het kleinschalig kantorencentrum (Klaverhof) bestaande uit drie zelfstandige kantoortorens. In de directe omgeving zijn onder meer gerenommeerde bedrijven als MSD en Konings & Meeuwissen Accountants en Belastingadviseurs gevestigd.

De bereikbaarheid per gemotoriseerd vervoer is zeer goed en per openbaar vervoer zelfs uitstekend, het NS-Station en centraal busstation zijn op slechts 300 meter afstand gelegen.

Object
Dit zelfstandige kantoorgebouw verdeeld over drie bouwlagen biedt u als ondernemer de mogelijkheid om op een herkenbare locatie, op geheel eigen wijze, kantoor te houden.

Oppervlakte
Begane grond : circa 455 m²
Eerste verdieping : circa 450 m²
Tweede verdieping : circa 450 m²
Totaal : circa 1.355 m²

Opleveringsniveau
Het kantoorgebouw is onder meer voorzien van liftinstallatie, systeemplafond met inbouwarmaturen, receptiebalie, brandmeldinstallatie, alarminstallatie, mindervalidetoilet op de begane grond, dames- en herentoilet per bouwlaag, handbedienbare zonnescreens, overwerktimer, luchtbehandeling/koeling per ruimte bedienbaar, alsmede een kantine voorzien van professionele keuken met spoelkeuken (derde bouwlaag).

Parkeren
Op het mandelig (middels slagboom afgesloten) parkeerterrein, gelegen aan de achterzijde van het gebouw, zijn 25 parkeerplaatsen gesitueerd (parkeernorm 1:54) die exclusief bij dit kantoor behoren.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Oss is dit object gelegen in het vigerende bestemmingsplan Zuid-Oss-2010 en heeft hierin de bestemming 'kantoor'. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Wethouder van Eschstraat 44

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1996

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
601 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
1.355 m²
In units vanaf
450 m²
Verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum, in woonwijk

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
25 parkeerplaatsen op eigen terrein
Lees meer