Wethouder van Eschstraat 64
kantoorruimte

5342 AT OSS

Wethouder van Eschstraat 64

verhuurd

Bekijk alle foto's (14)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 1997
Oppervlakte 450 m²

Omschrijving Wethouder van Eschstraat 64

Locatie
Dit kantoor is centraal in Oss gelegen op een bijzonder markante en herkenbare zichtlocatie aan de Wethouder van Eschstraat, een belangrijke toegangsweg naar het centrum van Oss. De bereikbaarheid per gemotoriseerd vervoer is zeer goed en per openbaar vervoer zelfs uitstekend, het NS-Station en centraal busstation zijn op slechts 300 meter afstand gelegen.

Object
Het kantoorgebouw maakt deel uit van het kleinschalig kantorencentrum (Klaverhof) bestaande uit drie zelfstandige kantoortorens. De huidige huurders in het gebouw zijn onder andere Lievekamp Advocatuur, Stichting Oosterwijs en Stichting Filios Scholengroep, Zorggroep Synchroon en SPAN Organisatie-advies en Opleidingen.

In verband met de verhuizing van de huidige huurder komt op de bovenste bouwlaag circa 450 m² kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar. Het betreft hier een moderne, volledig ingerichte kantoorruimte die feitelijk zonder noemenswaardige investeringen te betrekken is en waar het 'nieuwe werken' reeds is ingevoerd. Draadloos werken, stilte plekken en fraaie glazen kantoor-/vergaderruimten. Het meubilair, beamer, receptiebalie, fraai ingerichte kantineruimte, alles kan zo worden gebruikt. Overhuizen en aan de slag. Geen grote investeringen en toch een prachtige kantoorruimte.

Op de begane grond is een volledig ingerichte vergaderruimte (waarbij groepen tot circa 20 mensen ontvangen kunnen worden) gesitueerd die voor alle huurders (op inschrijving) beschikbaar is.

Opleveringsniveau
Het kantoorgebouw is recentelijk gemoderniseerd en onder meer voorzien van een fraaie entree. Daarnaast heeft het gebouw een energielabel A. Per verdieping en per ruimte voorziet het kantoor in individueel regelbare topkoeling, verwarming, ventilatie en zonnescreens en LED verlichting. Elke verdieping kan via videofoon de entree bedienen en door middel van een intercom de toegang tot het terrein regelen.

Tevens zijn de kantoorruimten voorzien van een alarminstallatie, kabelgoten voorzien van data- en telefoonbekabeling (maar ook draadloos werken is mogelijk), die samen met de klimaatinstallaties zijn geïntegreerd in de gevelomkasting van de ventilator-convectoren. De kantoren zijn voorzien van vloerbedekking en derhalve door een kandidaat huurder feitelijk zonder grote investeringen te betrekken.

Elke bouwlaag is voorzien van een recent geheel gerenoveerde en gemoderniseerd dames- en herentoilet, volledige keukenopstelling voorzien van vaatwasser, koelkast en combi-magnetron.

Parkeren
Aan de achterzijde van het complex is een (middels een slagboom) afgesloten parkeerterrein gelegen met fietsenstalling. Bij de entree zijn oplaadpunten voor elektrische auto's geplaatst. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid waarbij 9 exclusieve parkeerplaatsen voor huurder beschikbaar zijn.
Lees meer

Kenmerken Wethouder van Eschstraat 64

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1997
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
592 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
450 m²
In units vanaf
450 m²
Luchtbehandelingen
Topkoeling
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Ja

Buitenruimte

Ligging
Kantorenpark
Lees meer