Wijngaardplein 12-13
winkelruimte Te huur

5632 MA Eindhoven

Wijngaardplein 12-13

€ 55.000,- p/j

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 308 m²

Omschrijving Wijngaardplein 12-13

Locatie
Wijkwinkelcentrum Vaartbroek is gesitueerd aan de noordoostzijde van Eindhoven en is te betitelen als een goedlopend bovenwijks winkelcentrum. Het kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod van zo'n 30 winkels, bestaande uit een complete verswinkelstraat, alsmede diverse speciaalzaken. Maar ook bekende landelijke filiaalbedrijven zoals Shoeby, Kruidvat, BrainWash, New York Pizza en de supermarkten van Albert Heijn en Lidl zijn in het wijkwinkelcentrum aanwezig.

Object
Onderhavige winkelunit (circa 308 m²) is gelegen aan het plein tussen de Lidl en Albert Heijn en tegenover banketbakker De Vocht, de keurslager en de gemakswinkel. Aan de achterzijde van het pand zijn goede laad- en losmogelijkheden.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, de unit is reeds voorzien van een winkelpui, nutsvoorzieningen tot in de meterkast (gas, water en elektra), toilet, pantry en de huidige vloer-, wand- en plafondafwerking.

Parkeren
Winkelcentrum Vaartbroek beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op de beide parkeerterreinen bij Albert Heijn en Lidl.

Diversen
Aanvaarding in nader overleg.

Vanwege diverse leveringen en diensten worden er servicekosten in rekening gebracht, deze bedragen € 15,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
Lees meer

Kenmerken Wijngaardplein 12-13

Overdracht

Huurprijs
€ 55.000,- p/j
Status
verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
308 m²
In units vanaf
308 m²
Verkoopvloer oppervlakte
308 m²
Verdiepingen
1
Lees meer