Zandweistraat 8
Bedrijfshal

4181 CG Waardenburg

Zandweistraat 8

verhuurd

Bekijk alle foto's (12)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1997
Oppervlakte 270 m²

Omschrijving Zandweistraat 8

Locatie
Deze geheel zelfstandige bedrijfsruimte, met een kleinschalige ondergeschikte kantoorruimte, is gelegen in het hart van Nederland op bedrijventerrein Slimwei te Waardenburg, pal aan de A2 (afslag 16) op de kruising met de A15. Het gebouw is gelegen op een mooie hoek-/zichtlocatie. Op Slimwei treft u diverse gebruikers van naam waaronder Hitachi Transport Systems en BMW Story. De strategische ligging maakt Waardenburg goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Utrecht, Den Bosch, Nijmegen-Arnhem en Rotterdam liggen binnen handbereik.

Object
De unit van circa 270 m² vloeroppervlak bestaat uit een een kleinschalige kantoorruimte met een naastgelegen bedrijfsruimte en wordt ontsloten door een kantoorentree met eigen voordeur en een hal/entree tevens met een eigen loopdeur en overheaddeur. De bedrijfsruimte is voorzien van een lichtstraat en diverse ramen, waardoor een aangenaam verblijfs-/werkklimaat wordt gecreëerd in zowel de bedrijfshal als in de kantoorruimte.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau omvat onder andere: een systeemplafond, verlichtingsarmaturen, vloerbedekking, (scheidings)wanden, pantry, sanitaire voorzieningen, c.v.-installatie en een indirect gestookte heater. Het eventueel aanwezige inbouwpakket van scheidingswanden, deuren, stoffering en eventuele data- en elektrabekabeling wordt 'om niet' aan huurder ter beschikking gesteld en behoort dus niet tot het gehuurde.

Parkeren
Op het voorgelegen buitententerrein is in ruime mate parkeer- en rangeerterrein aanwezig.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Lees meer

Kenmerken Zandweistraat 8

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1997

Bedrijfshal

Oppervlakte
270 m²
In units vanaf
270 m²
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, heater, toilet

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer