Header Transacties
Kantoor met bedrijfsruimte aan het Drontermeer 4a-4g in Oss.

VERHUURD | Kantoor met bedrijfsruimte aan het Drontermeer 4a-4g in Oss.

Aan het Drontermeer 4a-4g te Oss verhuurde RSP Makelaars een kantoorruimte 333 m² en aangrenzend een magazijnruimte van 158 m² aan Hellebrekers B.V. Hellebrekers was reeds gehuisvest in Oss en verhuist medio september 2024 naar dit eigentijds gebouw op een prachtige zichtlokatie aan de Weg van de Toekomst in Oss.

Nadat Hellebrekers met RSP Makelaars in contact kwam zijn diverse locaties samen bekeken en is uiteindelijk gekozen voor een object wat officieel nog niet op de markt was en door RSP Makelaars werd voorgedragen en perfect aansloot bij de wensen. Daarna ging het snel en hebben partijen overeenstemming over een langdurige huur bereikt.

Hellebrekers heeft 5 vestigingen in Nederland en België, 263 medewerkers en is specialist in totaaloplossingen voor proces- en gebouwinstallaties en ontwerpen, realiseren en beheren technische installaties voor leisure accommodaties en industriële productiebedrijven. Daarnaast ontwikkelt men software voor het zo efficiënt mogelijk inzetten van deze installaties.

#Oss #verhuur #kantoorruimte #RSPmakelaars #Hellebrekers #offmarketverhuurtransactie