Achter het Verguld Harnas 15
winkelruimte

5211 HL 'S-HERTOGENBOSCH

Achter het Verguld Harnas 15

verhuurd

Bekijk alle foto's (8)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1999
Oppervlakte 378 m²

Omschrijving Achter het Verguld Harnas 15

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen in het voetgangersgebied net om de hoek van de sfeervolle Vughterstraat / Schapenmarkt. Blikvanger op deze hoek is de prachtig gerestaureerde gevel van voorheen Fotograaf Het Zuiden en waar nu Van Delft pepernoten zijn seizoensproducten verkoopt. De Vughterstraat heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijk winkelgebied en is daardoor geïntegreerd in het winkelgebied van Den Bosch. In de directe omgeving zijn bekende retailers gevestigd zoals Zara, Simon Levelt, Wibra en Clous Mode.

Object
Winkelruimte van circa 210 m² op de begane grond en circa 168 m² op de eerste verdieping. De gevel met architectonische details is ruim 12 meter breed, voorzien van veiligheidsglas op de begane grond en ligt recht in de zichtlijn vanuit Achter het Stadhuis. Direct achter de dubbele entree ligt een flinke vide waardoor direct royaal zicht is op de verdieping/entresol. Naast de trap die zich momenteel in de vide bevindt, is tevens een uitsparing gemaakt voor een (tweede) trap achterin de ruimte. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en een tegelvloer van Italiaans marmer. De entresol is momenteel gesplitst middels tussenwanden maar deze kunnen volledig verwijderd worden. Deze ruimte leent zich met name voor een formule die wat extra wil bieden op het gebied van assortiment, service en/of beleving. Kortom: een winkelruimte voor 'het nieuwe winkelen'.

Parkeren
Het centrum is uitstekend bereikbaar voor automobilisten. Tevens beschikt de stad over goede verbindingen met het openbaar vervoer. Nabij de winkel is (betaald) parkeren aan de openbare weg mogelijk. Op 250 meter (loop)afstand bevindt zich de Wolvenhoek met een parkeercapaciteit van 475 parkeerplaatsen. De Sint Jan parkeergarage aan de Hekellaan biedt plaats aan 1.040 auto’s en deze bieden dus samen ruimschoots plaats aan bezoekers van de stad.
Lees meer

Kenmerken Achter het Verguld Harnas 15

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1999
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
378 m²
In units vanaf
378 m²
Verkoopvloer oppervlakte
378 m²
Verdiepingen
2
Frontbreedte
1200
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer