Baronieweg 5
kantoorruimte Te huur

5321 JV Hedel

Baronieweg 5

€ 2.250,- p/m

Bekijk alle foto's (11)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2008
Oppervlakte 250 m²

Omschrijving Baronieweg 5

Locatie
Gelegen op bedrijvenpark De Kampen te Hedel, op zeer korte afstand van de A2 en het centrum van de steden Zaltbommel en ‘s-Hertogenbosch. De bereikbaarheid met de auto is derhalve optimaal. Een bushalte bevindt zich op loopafstand. Het bedrijvenpark De Kampen is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen door de toenemende vraag naar goede bereikbare, perifere kantoor- en bedrijfsruimten. De Baronieweg, waaraan het object is gelegen, is de (hoofd)ontsluitingsweg van het bedrijvenpark.

Object
Een schitterende kantoor-/praktijk-/bedrijfsruimte op de begane grond in een representatief verzamelgebouw. De onderhavige unit meet circa 21 bij 12 meter (totaal circa 250 m²). De ruimte is momenteel opgedeeld in vier delen (inclusief de toilet- en pantryruimten). De glazen voorgevel geeft het geheel een zakelijke en moderne uitstraling. De beschikbare ruimte is voor velerlei doeleinden geschikt, een gebruiker die aansluit bij de huidige medische functies in het gebouw (tandarts en fysio) zou wederzijds versterkend kunnen werken. Eventuele aanpassingen op wens van huurder zijn mogelijk, uiteraard is dit wel afhankelijk van de looptijd van de huurovereenkomst en de overige huurvoorwaarden. Kortom, een unieke kans in de Bommelerwaard.

Parkeren
Er is in ruime mate parkeergelegenheid aanwezig op het gemeenschappelijke en naastgelegen parkeerterrein.

Meer informatie en/of een bezichtiging
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Lees meer

Kenmerken Baronieweg 5

Overdracht

Huurprijs
€ 2.250,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct
Servicekosten
€ 75,00

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2008

Kantoorruimte

Oppervlakte
250 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Maatschappelijk

Praktijkruimte
Ja
Aantal plaatsen
1
Zorg type
Zorginstelling

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer