Bart van Peltplein 12
winkelruimte Te huur

5046 GA TILBURG

Bart van Peltplein 12

€ 37.000,- p/j

Bekijk alle foto's (18)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 213 m²

Omschrijving Bart van Peltplein 12

Locatie
Het Bart van Peltplein heeft een wijkfunctie met diverse winkelvoorzieningen waaronder een grote Jumbo supermarkt, Brain Wash kapsalon, Geldmaat unit en de voor verhuur beschikbare DA drogisterij. Bereikbaarheid is uitstekend met een ruim parkeerterrein direct voor de winkels. Verder is de ligging ten opzichte van de uitvalswegen prima te noemen. Via de Ringbaan Oost/ Noord zijn de diverse uitvalswegen gemakkelijk bereikbaar. Het stadscentrum bevindt zich op zo’n 10 fietsminuten afstand en zijn er diverse opstapplaatsen voor het openbaar vervoer voor de deur.

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte beschikt over een begane grond van circa 213 m² (bvo) en heeft mede door het front van ruim 8 meter veel attentiewaarde. De naastgelegen ruimte (nr. 10) erbij getrokken kan worden waardoor er een grotere winkelunit mogelijk is.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
De bezoekers van de winkels aan het Bart van Peltplein kunnen de eerste 2 uur gratis parkeren op het ruimte parkeerterrein voor de winkels.

Overige
In nader overleg te aanvaarden, doch korte termijn.
Lees meer

Kenmerken Bart van Peltplein 12

Overdracht

Huurprijs
€ 37.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
213 m²
In units vanaf
213 m²
Verkoopvloer oppervlakte
213 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum
Lees meer