Pater van den Elsenplein 38
winkelruimte Te huur

5022 EG TILBURG

Pater van den Elsenplein 38

€ 49.000,- p/j

Bekijk alle foto's (13)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 2020
Oppervlakte 295 m²

Omschrijving Pater van den Elsenplein 38

Locatie
Onderhavige winkelruimte, thans in gebruik als detailhandel in Poolse producten, is gelegen aan het Pater van den Elsenplein, een buurtwinkelcentrum in de wijk Groenewoud in Tilburg Zuid. Het Pater van den Elsenplein heeft een aantal jaren geleden een flinke opwaartse metamorfose ondergaan. Het winkelcentrum is pal gelegen aan de Ringbaan Zuid en daardoor uitstekend bereikbaar.

De wijk Groenewoud bestaat uit circa 7.500 inwoners. Onder andere een filiaal van Jumbo en een grote fietsenzaak zijn hier ook gevestigd.

Object
De winkelruimte ter grootte van circa 295 m² heeft een mooie rechthoekige vorm en voldoende vrije hoogte en ligt pal naast de Jumbo supermarkt. De lay-out en het mooie front maken de winkelruimte geschikt voor vele branches die mee kunnen liften op het succes van de Jumbo.

De winkelruimte wordt opgeleverd inclusief huidige pui met entreepartij, meterkast, huidige tegelvloer, bestaande wandafwerking, systeemplafond met verlichting en sanitaire ruimte. Aan de achterzijde bevindt zich een vluchtdeur die ook als bevoorradingsdeur kan worden gebruikt.

Parkeren
Direct voor de winkels ligt een grote parkeerplaats met meer dan voldoende parkeerplaatsen waar de consumenten gratis kunnen parkeren.
Lees meer

Kenmerken Pater van den Elsenplein 38

Overdracht

Huurprijs
€ 49.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2020
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
295 m²
Verkoopvloer oppervlakte
295 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1500
Welstandsklasse type
C1

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum, in woonwijk
Lees meer