Bisschopshoeve 12
winkelruimte Te huur

4817 PV BREDA

Bisschopshoeve 12

€ 27.000,- p/j

Bekijk alle foto's (8)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 107 m²

Omschrijving Bisschopshoeve 12

Locatie
De winkelruimte, nu in gebruik als groente-/boerderijwinkel, is gesitueerd in winkelcentrum Heusdenhout in Breda-Oost. In dit druk bezochte boodschappencentrum zijn onder meer een vestiging van Albert Heijn, Etos, Gall, diverse vers-speciaalzaken, horeca en een Poolse delicatessenwinkel gevestigd. De winkels liggen in een L-vorm om het centrale parkeerterrein. Het zeer goed ontsloten en daardoor goed bereikbare winkelcentrum, vormt het hart van de wijk en is direct gelegen aan afrit 16 van de A27.

Object
De rechthoekige winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 107 m² bvo. Het front van circa 7 meter ligt direct aan de gratis parkeerplaatsen nabij de entree van de AH. Aan de achterzijde van de ruimte bevinden zich een toilet en pantry, alsmede de bevoorradingsdeur. De winkelruimte wordt in de huidige staat, leeg en bezemschoon opgeleverd.

Parkeren
Direct voor het winkelcentrum zijn circa 50 gratis parkeerplaatsen gesitueerd. Ook aan de achterzijde van het winkelcentrum is er gratis parkeermogelijkheid.
Lees meer

Kenmerken Bisschopshoeve 12

Overdracht

Huurprijs
€ 27.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
107 m²
In units vanaf
107 m²
Verkoopvloer oppervlakte
107 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
700
Welstandsklasse type
B1

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum
Lees meer