Boschdijk 740
Bedrijfshal

5624 CL Eindhoven

Boschdijk 740

verhuurd

Bekijk alle foto's (10)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1999
Oppervlakte 795 m²

Omschrijving Boschdijk 740

Locatie
Het bedrijfsgebouw is gelegen aan de noordzijde van Eindhoven, aan de doorgaande weg de Boschdijk. In de directe omgeving is een mix van (lichte) industriële, op- en/of overslag en (groot)handelsbedrijven te vinden.

De A2/N2 zijn met een relatief korte reistijd bereikbaar. Het openbaar vervoer is hier goed geregeld middels een frequente busverbinding, waarbij de bushalte op circa 50 meter van het object ligt.

Object
Het vrijstaande bedrijfsgebouw is omstreeks 2000 gebouwd en bestaat uit een kantoorruimte in verdeeld over twee lagen aan de voorzijde en een bedrijfshal aan de achterzijde.

De vrije hoogte van de bedrijfsruimte is ongeveer zeven meter. Het beschikt over twee elektrisch bediende overheaddeuren. De bedrijfshal is voorzien van meerdere krachtstroom aansluitingen. De kantoorruimte bestaat uit een entree, receptie met balies, drie kantoorruimten, kantine, hal met garderobe, sanitair en toegang tot de bedrijfshal. De begane grond is nagenoeg volledig vrij in te delen (huidige kantoorkamers middels demontabele wanden). De eerste verdieping bestaat uit een volledige open ruimte met pantry.

Het object is gelegen op een ruim perceel. Aan de voorzijde is een mogelijkheid tot het creëren van extra parkeerplaatsen. Aan de achterzijde bestaat in theorie nog een uitbreidingsmogelijkheid.

Oppervlakte
In grote lijnen kunnen de volgende oppervlakten aangehouden worden:
- bedrijfsruimte begane grond: circa 520 m²;
- kantoorruimte/showroom begane grond: circa 150 m²;
- kantoorruimte/showroom verdieping: circa 125 m².

Een plattegrondtekening is op aanvraag beschikbaar is. Er is geen NEN-2580 meetrapport aanwezig, dus voornoemde oppervlakten betreffen een eigen berekening/aanname.

Bestemming
Vigerend bestemmingsplan is 'Prinsejagt-Driehoeksbos 2019' met bestemming Bedrijf. Bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.2 zijn toegestaan. Nadere gegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
Lees meer

Kenmerken Boschdijk 740

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1999
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.423 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
520 m²
In units vanaf
520 m²
Vrije hoogte
700
Bouwhoogte
700

Kantoorruimte

Oppervlakte
275 m²
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Overig
Lees meer