Corridor 11
winkelruimte Te koop Te huur

5554 HL VALKENSWAARD

Corridor 11

€ 300.000,- k.k. / € 29.000,- p/j

Bekijk alle foto's (8)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 150 m²

Omschrijving Corridor 11

Locatie
De winkelruimte, voorheen in gebruik door Specsavers, ligt aan de Corridor Oost, in het voetgangersgebied tussen de Eindhovenseweg en de overdekte winkelpassage Kerverij (met onder andere Lidl en Action) en de C&A vestiging. Corridor Oost behoort tot het kernwinkelgebied van Valkenswaard en behalve de vestiging van C&A zijn onder andere Etos, Only, Hans Anders en Vero Moda hier gevestigd. De gemeente Valkenswaard telt circa 40.000 inwoners. Het secundaire verzorgingsgebied strekt zich uit over de Kempische gemeenten en het Belgische achterland.

Object
De winkelruimte ter grootte van circa 150 m² bvo heeft een courante rechthoekige vorm met een front van circa 6,5 meter. De glazen pui met dubbele, naar binnen draaiende deur, zorgt voor voldoende attentiewaarde. De winkelruimte wordt aan de achterzijde, via De Smidse, bevoorraad. De winkelruimte wordt zowel te huur als te koop aangeboden.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in huidige staat, inclusief huidige vloer-, wand- en plafondafwerking aangeboden. Aan de voorzijde van de winkelruimte bevindt zich de meterkast en aan de achterzijde is er een magazijnruimte met toilet en pantry. De aanwezige installaties, onder andere c.v.-installatie en heater boven de entreedeur, worden door de huurder 'om niet' overgenomen. Het onderhoud hiervan is echter voor huurder.

Parkeren
Rondom het voetgangersgebied van de gemeente Valkenswaard zijn voldoende (deels gratis, deels betaald, deels blauwe zone) parkeerplaatsen aanwezig.
Lees meer

Kenmerken Corridor 11

Overdracht

Vraagprijs
€ 300.000,- k.k.
Huurprijs
€ 29.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
150 m²
In units vanaf
150 m²
Verkoopvloer oppervlakte
150 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
650
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum, wijkwinkelcentrum
Lees meer