De Grens 11
Bedrijfshal Te huur

6598 DK HEIJEN

De Grens 11

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (4)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1990
Oppervlakte 14.288 m²

Omschrijving De Grens 11

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein De Grens in Heijen, deel uitmakende van de gemeente Gennep. Het bedrijventerrein is gesitueerd aan de E31-A77 van Boxmeer richting Duisburg, dichtbij de Duitse grens. Daarnaast is het object op enkele kilometers afstand van de snelweg Nijmegen-Venlo gelegen, centraal tussen beide steden in.

Voorts zijn in de directe omgeving laad- en losfaciliteiten aanwezig voor transport over water en is op ongeveer 20 kilometer afstand de luchthaven Niederrhein (Weeze) gelegen. Men is voornemens om hier vrachtvervoer te concentreren.

Op bedrijventerrein De Grens zijn met name bedrijven gehuisvest in de sfeer van opslag en distributie. Er is bovendien een douanekantoor aanwezig. In een straal van circa 50 kilometer rond het distributiecentrum wonen enkele miljoenen consumenten. De locatie is dus uitstekend te noemen.

Object
Het aangeboden object betreft grootschalige opslag- en distributiegebouwen, met kantoorruimten. Het complex beschikt over verschillende laad- en loskuilen.

Het complex is gesitueerd op een riant perceel, dat volledig is omheind en voorzien van elektrisch bedienbare rolpoorten. Er zijn ruime parkeergelegenheden voorhanden, waarbij parkeren voor personenauto’s en vrachtwagens is gescheiden. Voorts is er een portiersloge gerealiseerd en is er een fietsenstalling en containerruimte aanwezig.

De gebouwen verkeren in goede staat van onderhoud, mede als gevolg van het gebruik van onderhoudsarme materialen. Een deel van het complex betreft nieuwbouw, die in augustus 2004 is opgeleverd.

Opleveringsniveau
TECHNISCHE GEGEVENS
- gas-, water- en elektra-aansluitingen;
- krachtstroomaansluitingen;
- rioleringaansluitingen;
- KPN-aansluitingen;
- verlichtingsinstallatie met TL-armaturen en gasontladings (neon) lichtbronnen;
- gasgestookte centrale verwarmingsinstallaties, voorzien van radiatoren met thermostaatkranen in kantoren. In de bedrijfshallen direct gestookte gasheaters;
- warmwatervoorziening middels boilers;
- inbraakpreventie middels een ruimtebeveiliging, aangesloten op een centrale meldinstallatie, klasse 2 borg;
- zonwering middels verticale lamellen en screens;
- kabelgoten rondom kantoren, voorzien van aansluitingen ten behoeve van elektra, communicatie en netwerk;
- pantry;
- invalidentoilet, één oogdouche, was- en kleedgelegenheden met douches;
- laad- en loskuilen met dockboards, shelters en levellers;
- verschillende overheaddeuren, elektrisch bediend op maai veldniveau;
- brandpreventie RWA systeem Brakel Atmos, type Eura 180- 8. Regensensor aanwezig.

Compartimentering met branddeuren Gorter SR 60, bediend door brandmeldsysteem Notifier ID 1002 / 16 (2 lussen, 16 zones conform EN-54), rookdetectoren, brandmeldinstallatie conform NEN 2535 met doormelding regionale brandweer Venlo, handblussers en brandslanghaspels.

Parkeren
Er zijn ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein aanwezig.

Diversen
De onderhavige onroerende zaak is, volgens opgave gemeente, gelegen in het bestemmingsplan “Bedrijventerrein De Grens 1997”, vastgesteld op 29 juni 1998. Het is hierin bestemd voor ‘Bedrijven B’, wat inhoudt dat er bedrijven gehuisvest kunnen worden in de milieu categorieën 2 tot 4, met uitzondering van detailhandel en geluidshinderlijke inrichtingen.
Lees meer

Kenmerken De Grens 11

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1990

Bedrijfshal

Oppervlakte
13.765 m²
In units vanaf
13.765 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
523 m²

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer