Dr Cuyperslaan 51
kantoorruimte

5622 MA EINDHOVEN

Dr Cuyperslaan 51

verhuurd

Bekijk alle foto's (6)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 1979
Oppervlakte 255 m²

Omschrijving Dr Cuyperslaan 51

Locatie
De beschikbare commerciële ruimte is onderdeel van een groter complex dat gelegen is aan de Dr. Cuyperslaan. In dit complex zijn onder andere als commerciële huurders FNV, Algemene Onderwijsbond en Xpert Handtherapie gevestigd. Op loopafstand is een PLUS supermarkt gevestigd, met aansluitend nog een plint voor commerciële doeleinden.

De locatie bevindt zich in Woensel-Noord en is gesitueerd tussen de stadsdeelcentra Winkelcentrum Woensel en de Woenselse Markt, en ligt direct nabij het Catharina Ziekenhuis. De omgeving wordt gekenmerkt door met name woningen met aangrenzend een bedrijventerrein met hoofdzakelijk kantoren, zakelijke dienstverlening en showroomfunctie.

Door de ligging aan de drukke Dr. Cuyperslaan, die fungeert als ontsluitingsweg naar Eindhoven-Noord, is er sprake van veel attentiewaarde met bovendien een directe aansluiting op de rondweg. Behoudens de goede bereikbaarheid per auto, is er tevens sprake van een goede openbaar vervoerverbinding met het centraal station van Eindhoven.

Object
In de commerciële plint is één unit beschikbaar op de begane grond en deze is circa 255 m² groot.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau is nader te bepalen. Verhuurder is voornemens de unit op te knappen. De werkzaamheden zullen in principe het volgende omvatten: het verwijderen van de huidige wanden, vervangen van plafonds en voorzien in led-verlichting, het sausen van alle wanden en schilderen van de kozijnen. Aan de achterzijde zijn de kozijnen voorzien van screens.

Parkeren
Ruim voldoende vrije parkeergelegenheid direct vóór en achter het gehuurde op het parkeerterrein.

Servicekosten
Het gebouw wordt middels twee gasgestookte, nieuwe HR ketels verwarmd. Er bevindt zich aan de achterzijde een garagebox waarin afvalcontainers zijn opgesteld voor de verschillende gebruikers van de begane grond. De kosten van nutsvoorzieningen, dagelijks onderhoud installaties en afvoer van afval worden in de vorm van servicekosten doorberekend aan de hand van de werkelijke kosten.
Lees meer

Kenmerken Dr Cuyperslaan 51

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1979
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Kantoorruimte

Oppervlakte
255 m²
In units vanaf
255 m²
Verdiepingen
1

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
255 m²
In units vanaf
255 m²
Verkoopvloer oppervlakte
255 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Lees meer