Etruskenweg 28
Bedrijfshal

5349 AZ Oss

Etruskenweg 28

verhuurd

Bekijk alle foto's (11)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1999
Oppervlakte 431 m²

Omschrijving Etruskenweg 28

Locatie
Onderhavig object maakt onderdeel uit van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw van in totaal vier bedrijfsunits dat is gelegen op bedrijventerrein Danenhoef te Oss. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Friezenweg, Galliërsweg en de Hartog Hartogsingel, die aansluiting vindt op de Weg van de Toekomst en vervolgens op de A59 (Den Bosch-Nijmegen) en de A50 (Eindhoven-Nijmegen).

Object
De bedrijfsunit welke thans te huur wordt aangeboden is geheel zelfstandig en voorzien van toilet, keukenopstelling en eigen nutsaansluitingen (gas, water en elektra). Het object omvat een bedrijfs-/opslagruimte van circa 260 m², een kantine-/spreekkamer-/kantoorruimte van in totaal circa 40 m² en een buitenterrein van circa 130 m².

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte kent een volledig opleveringsniveau en is onder andere voorzien van betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, LED-verlichtingsarmaturen en verwarming middels heaters.

De kantoor-/kantineruimte is verdeeld over twee bouwlagen. De kantine annex spreekkamer op de begane grond is voorzien van keukenopstelling, systeemplafond met LED-verlichting en c.v.-installatie voorzien van radiatoren. Middels een houten trap bereikt men de kantoorruimte op de verdieping met een gelijkwaardig opleveringsniveau.

Parkeren en buitenterrein
De bedrijfsruimte beschikt over een geheel met klinkers bestraat buitenterrein.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'MoLaDa' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf-4' en als zodanig bestemd voor
bedrijven, met dien verstande, dat: 1. uitsluitend bedrijven zijn toegestaan die voorkomen in de categorieën 2 tot en met 3.2 van de milieuzoneringslijst, met dien verstande dat: 2. geluidzoneringsplichtige inrichtingen zijn uitgesloten; 3. risicovolle inrichtingen zijn uitgesloten; 4. vuurwerkbedrijven en zelfstandige kantoren niet zijn toegestaan. Detailhandel in boten en caravans, grove bouwmaterialen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes zijn toegestaan. Detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair zijn toegestaan met dien verstande dat het een nevenactiviteit dient te zijn bij bedrijfsactiviteiten in de vorm van productie en installatie en tevens dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 250 m² mag bedragen. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Auto gerelateerde bedrijven zoals werkplaatsen en/of verkoop van auto's, koeriersbedrijven e.d. zijn niet gewenst.
Lees meer

Kenmerken Etruskenweg 28

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 40,00

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1999
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.977 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
261 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
40 m²
Verdiepingen
2

Terrein

Oppervlakte
130 m²

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer