Europalaan 14a
kantoorruimte

5232 BC 'S-Hertogenbosch

Europalaan 14a

verhuurd

Bekijk alle foto's (8)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 1992
Oppervlakte 305 m²

Omschrijving Europalaan 14a

Locatie
Dit representatieve kantoorgebouw is gelegen in dé kantorenzone van 'Tradepark De Herven'; daarnaast is het gebouw ook nog eens gelegen op een absolute zichtlocatie aan/vanaf de A2. Per etmaal passeren naar verluidt gemiddeld 150.000 voertuigen. Dit geeft de importantie van de locatie weer.

De Herven is een modern Tradepark, waar overwegend zakelijke dienstverleners zijn gehuisvest, al dan niet in combinatie met showrooms-, opslag- en/of distributiefuncties, zijn gehuisvest. De woon- en autoboulevard geeft De Herven extra allure. Enkele jaren geleden heeft de Mediamarkt er nog een vestiging geopend.

Per eigen vervoer is De Herven uitstekend bereikbaar; binnen enkele autominuten is de op- en afrit van en naar de A2 gesitueerd. Daarnaast is De Herven goed per openbaar vervoer bereikbaar; op loopafstand is een bushalte gesitueerd met directe verbindingen van en naar onder andere het Centraal Station en Station Oost.

Object
Voor verhuur komt beschikbaar een zelfstandig te gebruiken kantoorunit op de begane grond. Er is sprake van gemeenschappelijk gebruik van de hoofdentree. De op de begane grond aanwezige sanitaire ruimte wordt met de huurder van naastgelegen kantoorunit gebruikt. Gebruikers van dit kantoorgebouw zijn: ICN Solutions (ICT), Congress Care, Jump XL en ProFa (een onderdeel van Unica).

Opleveringsniveau
De kantoorunit zal door de verhuurder geheel gerenoveerd. Vanuit een casco situatie wordt er een nieuw inbouwpakket aangebracht, waaronder een verbeterde klimaatinstallatie maar ook bijvoorbeeld ledverlichting. Inspraak van de nieuwe huurder is meer dan welkom; de getoonde foto's/impressies zijn slechts indicaties van wat mogelijk is.

Parkeren
Rondom het object zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen gesitueerd. Het kantorenpark beschikt over een parkeernorm van 1:30 m². De voor verhuur beschikbaar komende kantoorunit beschikt over 10 (niet aangewezen) parkeerplaatsen. Tevens zijn er bezoekers- en mindervalide parkeerplaatsen voorhanden en zijn er oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig.

Diversen
In een nog te plaatsen bak op de reclamezuil (de onderste positie) heeft huurder de unieke mogelijkheid tot het voeren van een logo/naamaanduiding dat goed zichtbaar is vanaf de A2.
Lees meer

Kenmerken Europalaan 14a

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1992
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Kantoorruimte

Oppervlakte
305 m²
In units vanaf
305 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, pantry, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Ja

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark, meubelboulevard
Lees meer