Gasstraat 20
kantoorruimte

5349 AA Oss

Gasstraat 20

verhuurd

Bekijk alle foto's (25)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2007
Oppervlakte 592 m²

Omschrijving Gasstraat 20

Locatie
Het object maakt deel uit een een groter complex waar het hoofdkantoor van Brabant Zorg, Brabant Wonen en Zwiers Regulatory Consultancy B.V. zijn gehuisvest. Het gebouw is zeer herkenbaar gesitueerd in de binnenstad van Oss, direct naast het Centraal Station.

Object
Het gebouw is verdeeld over drie bouwlagen waarvan thans de begane grond voor de verhuur beschikbaar is. Het gebouw heeft een eigen entree van waaruit de trap en lift naar de verdiepingen te bereiken zijn. Het voor de verhuur beschikbare vloeroppervlak bedraagt begane grond circa 592 m². Het object heeft een open structuur (het 'nieuwe werken'). Overigens wel met gebruik van veel glas zodat een prettig werkklimaat ontstaat.

Opleveringsniveau
De kantoorruimten zijn alle volledig ingericht en onder meer voorzien van een systeemplafond met moderne verlichtingsarmaturen, luxe scheidingswanden voorzien van veel glas, topkoeling, kabelgoten voorzien van aansluitingen ten behoeve van data- en telefonie en een lift.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 9 parkeerplaatsen beschikbaar, die evenredig over de verdiepingen worden verdeeld. Op circa 100 meter afstand is Q-park P+R gelegen (377 parkeerplaatsen), waar het mogelijk is abonnementen voor parkeervergunningen af te sluiten. Kosten abonnement: € 105,72 voor een vergunning van 7x24 uur en € 48,00 in combinatie met een NS-reizigers abonnement, prijzen per maand inclusief BTW. Direct naast het object (op eigen terrein) is een afgesloten (gemeenschappelijke) fietsenstalling gesitueerd.
Lees meer

Kenmerken Gasstraat 20

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 30,00

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2007

Kantoorruimte

Oppervlakte
592 m²
In units vanaf
592 m²
Luchtbehandelingen
Topkoeling
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften, kabelgoten, systeemplafond, kamerindeling
Verzamelgebouw
Ja

Buitenruimte

Ligging
Overig
Lees meer