Bedrijfshal Te huur

5349 AH OSS

Gasstraat-Oost 11h

€ 48.500,- p/j

Bekijk alle foto's (19)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2009
Oppervlakte 565 m²

Omschrijving

Locatie
Dit bedrijfsobject is gelegen pal aan de Gasstraat-Oost en heeft daardoor een maximale exposure. Het complex is gelegen op het voormalige Philipscomplex en daar zijn de afgelopen jaren forse ontwikkelingen geweest. Zo hebben zich hier reeds Euromaster bandencentrale, Würth, INQAR Autoverhuur, Warmteservice Oss, De Jonge Coatings en Felix Verfgroep gevestigd. Als bij al een energiek terrein met moderne bedrijfsgebouwen en ondernemers van niveau.

Object
Op deze bijzondere plek (direct grenzend aan de ruimte van Plieger, Sanitairgroothandel) komt per 12 juni 2024 deze bedrijfsunit (totaal circa 565 m²) beschikbaar, waar thans nog Carglass gehuisvest is.

Aan de voorzijde van het pand is de unit voorzien van een fraaie entree-/balieruimte met toiletruimte voor bezoekers, kantoor en kantine, alsmede wasruimte met toiletten voor personeel (totaal circa 106 m²). Direct aangrenzend is de bedrijfsruimte (totaal circa 459 m²) gesitueerd.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa 6 meter en een vrije overspanning van maar liefst 17 meter! De drie overheaddeuren (4x4,24 meter) waarvan twee in de zijgevel en één aan de zijde van de Starterstraat geven het pand maximale toegankelijkheid. De bedrijfsruimte is daarnaast o.a. voorzien van betonvloer, drie elektrisch bedienbare overheaddeuren, Mark gasheater met warmtedrukkers, krachtstroomaansluiting(en) en LED-armaturen. Het aanwezige alarm en persluchtleidingen zijn eigendom van de huidige huurder.

Via een schuifpui bereikt men de ruime entreeruimte die onder andere voorzien is van hete-lucht-gordijn, systeemplafond met LED-verlichting, kabelgoten, meterkast voorzien van eigen nutsaansluitingen (gas, water en elektra), mindervalidetoilet en nog een separate toiletruimte , airco-unit, verwarming middels Nefit c.v. ketel voorzien van radiatoren. Aangrenzend is een kantoor chef-magazijn gesitueerd en separate kantine ruimte voorzien van pantry met close-in-boiler. Tevens zijn hier twee personeelstoiletten gesitueerd met aparte gelegenheid tot het wassen van de handen. De aanwezige receptiebalie is eigendom van vertrekkend huurder.

Parkeren
Direct vóór het object aan de zijde van de Gasstraat-Oost zijn 8 eigen parkeerplaatsen gesitueerd.

Bestemming
Het complex waarvan deze unit onderdeel uitmaakt ligt in het bestemmingsplan 'Moleneind, Landweer en Danenhoef - Oss - 2011' en heeft hierin de bestemming " bedrijf 2" en is als zodanig uitsluitend bestemd voor bedrijven die voorkomen in de categorieën 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 van de milieuzoneringslijst. Toegestaan zijn daarnaast o.a. detailhandel in grove bouwmaterialen, landbouwwerktuigen, zonwering, tenten, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes, detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair. N.B. een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

N.B. Auto gerelateerde bedrijven zoals werkplaatsen en/of verkoop van auto's, koeriersbedrijven e.d. zijn niet gewenst.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 48.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2009

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2.302 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
459 m²
Vrije hoogte
600
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Bouwhoogte
600

Kantoorruimte

Oppervlakte
106 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer