Geysendorfferstraat 11
winkelruimte

5703 GA HELMOND

Geysendorfferstraat 11

verhuurd

Bekijk alle foto's (10)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 104 m²

Omschrijving Geysendorfferstraat 11

Locatie
De winkelruimte maakt onderdeel uit van het volledig gerenoveerde winkelcentrum Straakven, een buurtvoorziening in Helmond Oost. Met de renovatie is een nieuwe Lidl supermarkt ontstaan van circa 1.800 m², aangevuld met een aantal dagwinkels zoals een bakker, slager, gemakswinkel, cafetaria en ouderenwinkel. Het winkelcentrum fungeert behalve als boodschappencentrum ook als ontmoetingsplaats voor de inwoners van Helmond Oost. Met name de formules die aansluiting zoeken bij de Lidl supermarkt en geënt zijn op de dagelijkse boodschappenbehoefte, zouden hier moeten kunnen slagen.

Object
De winkelruimte is gesitueerd op de hoek aan de achterzijde van het winkelcentrum. Door de hoeklocatie ontstaat een breed front van circa 20 meter. De oppervlakte van deze mooie rechthoekige ruimte bedraagt circa 104 m².

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in principe casco opgeleverd, inclusief pui met bestaande entreepartij. Echter, de toilet- en pantryruimte zijn reeds aanwezig. Aan de achterzijde van de winkelruimte bevindt zich een vluchtdeur met daarnaast de meterkast.

Parkeren
Het winkelcentrum is in een U-vorm gesitueerd op het nieuw gerealiseerde parkeerterrein, wat voorziet in circa 60 gratis parkeerplaatsen. Aan de Geysendorfferstraat zijn ook nog enkele 'lang' parkeerplaatsen aanwezig.
Lees meer

Kenmerken Geysendorfferstraat 11

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
104 m²
In units vanaf
104 m²
Verkoopvloer oppervlakte
104 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1000
Welstandsklasse type
A1
Lees meer