Geysendorfferstraat 5
winkelruimte

5703 GA HELMOND

Geysendorfferstraat 5

verhuurd

Bekijk alle foto's (7)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1961
Oppervlakte 85 m²

Omschrijving Geysendorfferstraat 5

Locatie
De winkelruimte maakt onderdeel uit van het onlangs volledig gerenoveerde winkelcentrum Straakven, een buurtvoorziening in Helmond Oost. Met de renovatie is de uitbreiding van de Lidl supermarkt gerealiseerd en nu circa 1.800 m² groot. Alle winkels liggen in een U-vorm om het nieuw ingerichte parkeerterrein. Naast Lidl zijn er tevens een bakker, slager, bloemist, ouderenwinkel, cafetaria en een sushirestaurant gevestigd. Al met al een volwaardig boodschappencentrum waar de consument met name formules vindt voor de eerste levensbehoeften.

Object
Vanuit de inrit van het parkeerterrein is de winkelruimte aan de rechterzijde gesitueerd tussen de slager en de bakker. Het front van circa 7 meter zorgt voor een hoge attentiewaarde. De winkelruimte met een oppervlakte van circa 85 m² is door de vorige gebruiker door middel van een scheidingswand verdeeld in een verkoopruimte en een behoorlijk grote magazijnruimte. Deze scheidingswand is makkelijk te verwijderen. Aan de achterzijde van het object zijn de toiletruimte, het keukenblok en c.v.-installatie gesitueerd, alsmede de bevoorradings- c.q. vluchtdeur. De winkelruimte is instapklaar.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in principe casco verhuurd maar wordt echter in de huidige situatie inclusief alle reeds aanwezige installaties opgeleverd.

Parkeren
Direct voor het winkelcentrum ligt een volledig nieuw ingericht parkeerterrein met meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen. Op het parkeerterrein is ook een geldautomaat gesitueerd.
Lees meer

Kenmerken Geysendorfferstraat 5

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1961
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
85 m²
In units vanaf
85 m²
Verkoopvloer oppervlakte
85 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
700
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer